Egy Kanadában élő lány 17 éves volt, amikor először találkozott az édesapjával. Mint kiderült, mindketten érezték azt az erős szexuális vonzalmat, amely miatt végül utat engedtek vágyaiknak. A lány a Jezebel oldalnak küldött őszinte levelében tárta fel történetét.

 

Natasha Rose Chenier még meg sem született, amikor édesapja faképnél hagyta az akkor 19 éves édesanyját, miután futó kalandjuk után kiderült, teherbe esett a lányukkal. Natasha tulajdonképpen úgy nőtt fel, hogy semmit sem tudott vér szerinti édesapjáról.

Forrás: Thinkstock

17 éves volt, amikor felvette a Jamaicában élő férfivel a kapcsolatot, akit ezután többször meg is látogatott és telefonon is beszélt vele. A Kanadában élő lány a Jezebel oldalán megjelent levelében vallotta be, bár nehezen ismerte be magának, de már a kezdetektől fogva szexuálisan vonzódott az édesapjához, akivel sokszor egy ágyban is aludtak.

2009-ben találkoztak egymással utoljára, ekkor derült ki, hogy az érzés kölcsönös: apja szerint már az első pillanattól fogva le akar feküdni a lánnyal. „Nem csupán az apám két évig tartó csábításának voltam az áldozata, hanem a saját szexuális érzéseimnek is. Szégyelltem magam érte és senkivel nem tudtam beszélni róla. Nem voltam képes kezelni és megérteni az érzéseimet" – írja Natasha, aki ezután néhányszor orálisan szexelt a férfival. Ez volt az utolsó estéjük együtt, ezután soha többé nem látta, a történteket pedig csak terápiával sikerült feldolgoznia.

Miért vonzódunk a rokonainkhoz?
Bármilyen meglepő, a rokonok közötti szexuális vonzalom létező jelenség. A Life.hu korábban ITT járta körbe szakértő segítségével a témát.