„Szexeltem az apámmal" – Vérfertőző kapcsolatáról mesélt Natasha

Forrás: Thinkstock -
vérfertőzés szex lány vonzódás szexuális kapcsolat Kanada Jamaica édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Kanadában élő lány 17 éves volt, amikor először találkozott az édesapjával. Mint kiderült, mindketten érezték azt az erős szexuális vonzalmat, amely miatt végül utat engedtek vágyaiknak. A lány a Jezebel oldalnak küldött őszinte levelében tárta fel történetét.  

Natasha Rose Chenier még meg sem született, amikor édesapja faképnél hagyta az akkor 19 éves édesanyját, miután futó kalandjuk után kiderült, teherbe esett a lányukkal. Natasha tulajdonképpen úgy nőtt fel, hogy semmit sem tudott vér szerinti édesapjáról.

Forrás: Thinkstock

17 éves volt, amikor felvette a Jamaicában élő férfivel a kapcsolatot, akit ezután többször meg is látogatott és telefonon is beszélt vele. A Kanadában élő lány a Jezebel oldalán megjelent levelében vallotta be, bár nehezen ismerte be magának, de már a kezdetektől fogva szexuálisan vonzódott az édesapjához, akivel sokszor egy ágyban is aludtak.

Miért vonzódunk a rokonainkhoz?

Bármilyen meglepő, a rokonok közötti szexuális vonzalom létező jelenség. A Life.hu korábban ITT járta körbe szakértő segítségével a témát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.