Romlott az állapota: továbbra is kómában tartják Bobbi Kristina Brownt

Forrás: AFP/Maury Phillips -
gyógyszer orvos eszméletlen állapot görcsroham állapot Bobbi Kristina Brown Bobby Brown mesterséges kóma felébresztés Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családja mielőbb szerette volna felébreszteni a lassan egy hónapja tartó mesterséges kómájából Whitney Houston 21 éves lányát, ám - a jelek szerint - ennek még nem érkezett el az ideje.

Nem javul Bobbi Kristina Brown állapota. A 3 évvel ezelőtt elhunyt Whitney Houston és Bobby Brown közös gyermekén múlt héten hajtottak végre gégemetszést abból a célból, hogy eddig szedett gyógyszerei fokozatos elhagyásával felébresztik a lassan egy hónapja tartó mesterséges kómájából.

Forrás: AFP/Maury Phillips

Az E! News információi szerint azonban az egyre többször rátörő görcsrohamok miatt újra elkezdték adagolni neki a készítményt. Bobbi Kristinát január 31-én szállították kórházba, miután élettársa, Nick Gordon és egy barátja eszméletlenül talált rá otthonában – a körülményekről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Kómából ébredve idegen nyelven beszélni?

Több olyan megtörtént esetről számoltak már be, ahol a hosszabb vagy rövidebb ideig tartó kómából felébredt betegek meglepő változásokat tapasztaltak. A témáról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.