A kétszeres anyuka és edző nem osztotta be jól az energiáit, és a salgótarjáni nagyszínpadi órája után elájult, orvost kellett hívni hozzá.

Ahogy a Life.hu is megírta, tavaly év végén született meg Béres Alexandra második gyermeke, Flóra. A lelkes anyuka a szülés óta most először tartott nagyszínpadon edzést, ám a dolog rosszul végződött: amikor lejött a színpadról, elájult.

Alexandra itt még jól voltForrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

„Úgy kezdődött, hogy majdnem az egész éjszakát ébren töltöttem, hiiszen Pannának 39 fokra szökött a láza, Flóra pedig nyolcszor felébredt és sírt értem. Reggel is körülöttük intéztem el mindent, majd levezettem a helyszínre, és a színpad előtt még megszoptattam Flórát. Az órámmal nem is volt semmi gond, bár éreztem, hogy nem vagyok a legerősebb, de a sok mosolygós, kedves vendég feldobott, lendületet adott. Amikor lejöttem a színpadról, éreztem, hogy nincs minden teljesen rendben és puff, egyszer csak elájultam. Ari, a helyi oktatók lelke hamar orvost hívott! Leesett a vérnyomásom. Kézben a orvosi szobába vittek, majd a következő fél órát ott töltöttem. Lelkiismeretességből alig engedtek el!" – írta Alexandra, aki megígérte, máskor jobban odafigyel magára és gazdálkodik az energiáival.

Így pihenj edzés előtt
Az alvás segíti a sportot, a sport segíti az alvást. De nem mindegy, mennyit sportolsz és melyik napszakban. A Life.hu sztárszerzője elárulja, ha nem vigyázol, elillanhat az álom a szemedből az edzés miatt.