Béres Alexandra elájult az edzés után

edző fitness szülés ájulás rosszullét Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres anyuka és edző nem osztotta be jól az energiáit, és a salgótarjáni nagyszínpadi órája után elájult, orvost kellett hívni hozzá.

Ahogy a Life.hu is megírta, tavaly év végén született meg Béres Alexandra második gyermeke, Flóra. A lelkes anyuka a szülés óta most először tartott nagyszínpadon edzést, ám a dolog rosszul végződött: amikor lejött a színpadról, elájult.

Alexandra itt még jól volt Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

„Úgy kezdődött, hogy majdnem az egész éjszakát ébren töltöttem, hiiszen Pannának 39 fokra szökött a láza, Flóra pedig nyolcszor felébredt és sírt értem. Reggel is körülöttük intéztem el mindent, majd levezettem a helyszínre, és a színpad előtt még megszoptattam Flórát. Az órámmal nem is volt semmi gond, bár éreztem, hogy nem vagyok a legerősebb, de a sok mosolygós, kedves vendég feldobott, lendületet adott. Amikor lejöttem a színpadról, éreztem, hogy nincs minden teljesen rendben és puff, egyszer csak elájultam. Ari, a helyi oktatók lelke hamar orvost hívott! Leesett a vérnyomásom. Kézben a orvosi szobába vittek, majd a következő fél órát ott töltöttem. Lelkiismeretességből alig engedtek el!" – írta Alexandra, aki megígérte, máskor jobban odafigyel magára és gazdálkodik az energiáival.

Így pihenj edzés előtt

Az alvás segíti a sportot, a sport segíti az alvást. De nem mindegy, mennyit sportolsz és melyik napszakban. A Life.hu sztárszerzője elárulja, ha nem vigyázol, elillanhat az álom a szemedből az edzés miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.