Klapka György a gyerekei előtt is titkolta, hogy rosszul lett - Kineveti a halált

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
Klapka György rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elbagatellizálja rosszullétét Klapka György. Tény, az orvosok elsőre semmi komoly bajt nem találtak, de feltétlenül részt kell még vennie vizsgálatokon. Ő azonban azt állítja: a munka élteti. 

Mellkasi fájdalmakkal, szívinfarktus gyanújával szállították kórházba Klapka Györgyöt a minap. Az üzletember másnap el is hagyta a kórházat, állítja, kutya baja.

A folytatásban aztán Klapka igyekezett lazán beszélni a rettenetes éjszakáról, mintha csak egy apró semmiség történt volna.

Fia, Dennis a sajtóból tudta meg, mi történt

Klapka „könnyelműségének” még egy oka lehet: senkit sem akar megijeszteni, még a gyerekeinek sem mondta meg, hogy kórházban volt. Fia például a napilaptól tudta meg, hogy édesapját rohammentő vitte kórházba. "Hogy mi történt édesapámmal?!" – kérdezte csodálkozva.

"Ó, én csak megfáztam és lábon kihordtam. Azóta minden helyrejött, hazaengedtek, gyógyszerekkel és húslevessel kúrálom magam!" - bagatellizálta el a dolgot az üzletember, sőt, még arról is sztorizott, hogy mivel semmi komoly baját nem találták, az orvosok tréfásan szimulánsnak nyilvánították őt.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

A Bors azonban megtudta, hogy nem lehet ilyen könnyen venni a rosszullétet. Klapkának vissza kell mennie kontrollra, és a kórházat is úgy hagyhatta el, hogy előtte az orvosokkal konzultált. "Való igaz, a kórházban betettek a CT-be, összevissza szurkáltak, fájdalomcsillapítót kaptam. De reggelre már jobban éreztem magam! Ezért mondtam az orvosoknak, hogy inkább hazajövök, nem foglalom más elől a kórházi ágyat" - nyilatkozta a lapnak Klapka, aki a rosszulléte ellenére egy pillanatig sem akar pihenni.

"(...) szerdán nekem már a diósban kell lennem (...) A feleségem sem akar elengedni, az alkalmazottaim is balhéznak velem, hogy meg ne próbáljak munkába állni. De én megyek, két munkatársam kísér majd az útra. Nem tudom, a munkaterápia milyen hatással lesz rám, reméljük, nem lesz nagyobb baj. Van még egy kis fájdalmam, de az egész halált nem veszem komolyan, addig szeretnék dolgozni, amíg élek" – jelentette ki.

Súlyos beteg a Fradi egykori válogatott pólósa - Ambrus Tamás az életéért küzdhttp://www.life.hu/drlife/20150310-ambrus-tamas-az-eletert-kuzd-sulyos-beteg-a-fradi-egykori-valogatott-polosa.htmlAgyi lymphomája van Ambrus Tamásnak, a 61-szeres egykori válogatott vízilabdázónak, korábbi pécsi és ferencvárosi edzőnek.Dr. Life--Kivizsgáltatja magát Danics Dórahttp://www.life.hu/drlife/20150310-danics-dora-xfaktor-gyoztes-italaba-partidrogot-tettek-az-enekesno-vervetelre-megy.htmlDanics Dóra a minap a Facebookján osztotta meg, hogy mennyire pórul járt egy éjszakai szórakozóhelyen. Dr. Life--Baleset érte Galambos Erzsit - Eltört a színésznő bordájahttp://www.life.hu/drlife/20150219-baleset-erte-galambos-erzsi-szinesznot-a-jozsef-attila-szinhaz-orokos-tagjat.htmlKutyasétáltatás közben érte baleset a 83 éves, Kossuth-díjas színésznőt. Galambos Erzsi megbotlott és elesett. Dr. LifeOrigoKoós Réka: "Apukám kórházban van, de jól van"http://www.life.hu/drlife/20150221-koos-reka-koos-janos-korhazi-tartozkodasarol-ir-a-facebookon.htmlÉdesapja egészségi állapotáról tett közzé pár sort a Facebookján Koós Réka. A színésznő megnyugtatta a rajongókat, Koós János nem beteg.Dr. LifeOrigoNégy tányér spagetti? Egy guriga sajt? Mindez éjszaka? - Ritka betegségtől hízott meg az egyetemista lányhttp://www.life.hu/drlife/20150214-kate-archibald-egyetemista-alvajaro-es-ejszaka-eszik-ezert-hizott-meg.htmlA huszonéves diáklány, Kate Archibald a tanulmányaival járó stresszre fogta tetemes súlygyarapodását, de kiderült, egészen más áll a pluszkilók hátterében.Dr. LifeOrigoKórházba került Kiss Ramónahttp://www.life.hu/drlife/20150210-kiss-ramona-a-baratok-kozt-zsofija-korhazba-kerult-influenzaval.htmlSúlyos influenzavírus-fertőzés miatt vitték kórházba a Barátok közt sztárját. Speciális infúziót kapott, így néhány óra múlva haza is mehetett. Dr. LifeRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.