„Mélyponton voltam" – A drogba menekült édesanyja halála után Liam Neeson fia

Forrás: Northfoto -
síbaleset édesanya halál bulizás Natasha Richardson alkohol Liam Neeson elvonókúra színészet tragédia drogfüggőség kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micheál Neeson mindössze 13 éves volt, amikor édesanyja, Natasha Richardson egy síbaleset következtében életét vesztette. A tinédzser fiú a bulizásba, az italozásba és a kábítószerezésbe menekült.

Drog- és alkoholfüggőségéről vallott Liam Neeson fia, Micheál a The Sunday Timesban. A 62 éves színész most 19 éves fia elmondása szerint édesanyja, a 2009-ben elhunyt Natasha Richardson halála után kezdett kábítószerezni.

Forrás: Northfoto

Sztárszerelmek: amíg a halál el nem választ

Sajnos sem a hírnév, sem pedig a gazdagság nem óv meg senkit attól, hogy elveszítse a számára legfontosabb személyt. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze azokat a hollywoodi álompárokat, akiket valóban a halál választott el egymástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.