Micheál Neeson mindössze 13 éves volt, amikor édesanyja, Natasha Richardson egy síbaleset következtében életét vesztette. A tinédzser fiú a bulizásba, az italozásba és a kábítószerezésbe menekült.

Drog- és alkoholfüggőségéről vallott Liam Neeson fia, Micheál a The Sunday Timesban. A 62 éves színész most 19 éves fia elmondása szerint édesanyja, a 2009-ben elhunyt Natasha Richardson halála után kezdett kábítószerezni. 

Forrás: Northfoto

„Egyre rosszabbra fordultak a dolgok. Sokat buliztam azokkal, akikkel abban az időben lógtam. Mélyponton voltam" – vallotta be Micheál, aki mindössze 13 éves volt, amikor mamája egy tragikus síbaleset következtében elhunyt.

Sztárszerelmek: amíg a halál el nem választ
Sajnos sem a hírnév, sem pedig a gazdagság nem óv meg senkit attól, hogy elveszítse a számára legfontosabb személyt. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze azokat a hollywoodi álompárokat, akiket valóban a halál választott el egymástól.

A fiú később részt vett egy több hónapon át tartó elvonókúrán, mára pedig már sikerült legyőznie démonjait. Mi több, azt is fontolgatja, hogy szülei nyomdokába lép és színész lesz. „Soha nem mondta ki, de tudom, hogy a mamámnak tetszene az ötlet, hogy színész legyek" – árulta el terveit Micheál, aki szerint édesapja már annyira nincs elájulva fia karrierterveitől.