Még mindig hazavárja elhunyt nejét Liam Neeson

síbaleset halál Natasha Richardson gyász kóma Liam Neeson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész még mindig arra vár, hogy Natasha Richardson egyszer belép az ajtón. Öt éve vesztette el őt egy tragikus síbalesetben.

Még mindig gyászolja feleségét Liam Neeson. Érzéseiről a CBS-nek vallott egy megrendítő interjúban, amely vasárnap lesz adásban. Elmondta, hogy öt évvel a szerencsétlenség után még mindig nem hiszi el, hogy mindez megtörtént és nem csak egy rossz álom. „Amikor nyílik az ajtó, még mindig arra számítok, hogy ő lép be rajta" – árulta el a színész, aki 1994-ben vette el Natashát. Két fiuk született.

Forrás: AFP/Max Nash

A színész épp Montreálban forgatta filmjét, amikor a szintén ott síelő felesége a pályán balesetet szenvedett. Kórházba szállították, ahol kómába esett, agyhalottnak nyilvánították, gépek tartották életben. Amikor a híresség bement a kórházba és tudatták vele a hírt, akkor odament neje ágyához, elmondta neki, mennyire szereti, és hogy elengedi. Korábban ugyanis megegyeztek, hogyha bármelyikük ilyen vegetatív állapotba jut, akkor lekapcsolják a gépről. „Ez volt az első gondolatom. A csöveket kihúzzuk és elveszítem őt." Az asszony most három másik emberben él tovább – ahogy a színész fogalmaz. Szívét, veséit és máját ugyanis felajánlották donornak. „Borzalmas ez az egész, de úgy gondolom, örülne, ha látná, hogy így tettünk" – mesélte őszintén a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.