Intim fotók készültek az irigy Hónaljmirigy tagjairól, akik megengedték, hogy orvosi kivizsgálás közben kapják lencsevégre őket.

 

Remek egészségi állapotnak örvendenek az Irigy Hónaljmirigy tagjai. A zenekar a napokban teljes kivizsgáláson járt, ahol kiderült, pánikra semmi ok, a fiúk értékei a magyar átlag felett vannak. Így biztos, hogy 25 éves nagykoncertjükön fitt formában lesznek.

Forrás: redlemon

„Kicsit aggódtam, hogy kiderül: túl egészségesek vagyunk – tréfálkozott Sipos Peti. - Azt gondolom, hogy a mi életmódunk mellett, néha muszáj egy kicsit megállni és odafigyeli az egészségünkre. Úgy döntöttünk, hogy a 25 éves szülinapi nagykoncertünk előtt kivizsgáltatjuk magunkat, hiszen sosem lehet tudni, jobb félni, mint megijedni. Szerencsére úgy tűnik, mindannyian megmaradunk, és lenyomjuk a következő 25 évet is" – mondta el az énekes, akitől a zenekar dobosa vette át a szót.

„Korábban kiderült, hogy van egy enyhefokú halláskárosodásom, így most a fül, orr, gégészeti vizsgálat eredményét vártam a legjobban. Szerencsére az állapotom nem romlott, ez igazán megnyugtató hír volt a számomra" – magyarázta Kabai Laci.

Forrás: redlemon

A zenekar billentyűse elégedett a vizsgálat eredményeivel, ennek ellenére azt tervezi, a jövőben még jobban odafigyel az egészségére.

„Ahhoz képest, amilyen életet élek teljesen jók az értékeim, meg vagyok elégedve magammal. A laboreredményeket még nem kaptuk meg, de a gamma-GT értékem valószínűleg magas lesz, mert előző este volt egy kis italozás. A viccet félretéve azt tervezem, hogy a jövőben egy kicsit azért változtatok az életmódomon, igyekszem majd többet mozogni, és visszafogom a dohányzást. Azt nem ígérem, hogy le tudok szokni, de mindenképpen kevesebbet fogok cigizni" – tette hozzá Uszló Laci.

Forrás: redlemon