„Azt hittem, meg fogok halni" – Szörnyű betegségéről vallott Avril Lavigne

betegség rajongó Lyme-kór Avril Lavigne orvos rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kanadai énekesnő hónapokon át nyomta az ágyat, mire kiderült, mi okozza egyre súlyosabb rosszulléteit.

Avril Lavigne tavaly decemberben arra kérte a rajongóit, hogy imádkozzanak érte. Akkor még nem árulta el, pontosan mit is jelentenek azok a bizonyos „egészségügyi problémák," amelyek miatt 5 hónapon át az ágyat nyomta. A kanadai énekesnő nemrég a People magazinnak vallotta be, mi történt.

Forrás: AFP/John Parra
Majdnem 40 fokos lázzal ismét kórházba került Lolahttp://www.life.hu/drlife/20150313-napidoktor-ismet-korhazba-kerult-lola-most-influenzaval-es-lazzal-kezeltek.htmlLola érezte, hogy valami nincs rendben a szervezetében, de azt nem gondolta, hogy amit ő egyszerű megfázásnak gondolt, abból hamarosan kórház lesz. Minderről a Napidoktor.hu-nak beszélt.Dr. LifeOrigoAngelina Jolie nyolc családtagját veszítette el rákos megbetegedésbenhttp://www.life.hu/drlife/20150330-angelina-jolie-nyolc-csaladtagja-halt-meg-rakos-megbetegedes-kovetkezteben-ezert-retteg-a-szineszno.htmlLátni, hogyan betegednek meg, majd végez a szeretteinkkel a halálos kór, egészen más, mint olvasni róla a lapokban – és ezt Angelina Jolie is nagyon jól tudja.Dr. Life--Milliókért kezelik Zimány Lindát a kórházbanhttp://www.life.hu/drlife/20150316-zimany-linda-amerikai-korhazi-kezelese-tobb-millio-forintba-kerulhet.htmlZimány Linda alaposan dokumentált kórházi tartózkodásáról kiderült, olyan drága helyen kezelték, ahol csak egy infúzió ára 340 ezer forint. Dr. LifeOrigoSaját gyermekét rabolta el a kórházból egy nőhttp://www.life.hu/news/20150330-sajat-gyermeket-rabolta-el-a-korhazbol-egy-no-aki-ellen-jelenleg-ideiglenes-gyermek-elhelyezesi.htmlA Győri Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a háromnapos csecsemőnek az életét, akit a kórházból édesanyja engedély nélkül magával vitt.NewsThinkstockKomoly betegsége ellenére is csúcsformában van Mészáros Móni fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150326-meszaros-monika-fitneszmodell-mesel-edzesrol-dietarol-a-betegsegerol.htmlMészáros Mónika nagy túlélő. 18 évesen nagyon komoly autóbalesete volt, később a sípályán törte össze magát, 2013 végén pedig fény derült rákbetegségére. Móni azonban állja a strapát, 2 fia mellett 40 évesen is remek formában van. Kitartásról, edzésről és az elmúlt időszakról faggattuk a fitneszmodellt. Ez Zsír!--Veszélyesebb, mint a rák: egyre többen halnak bele kórházi fertőzésekbehttp://www.life.hu/drlife/20150331-egyre-tobben-halnak-meg-korhazi-fertozesek-kovetkezteben-a-semmelweis-alapitvany-adatai-alapjan.htmlA legfrissebb adatok szerint 15 év múlva már többen veszítik életüket egy-egy kórházi fertőzés következtében, mint daganatos megbetegedésben.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.