A két színésznő közös filmjük forgatása kedvéért harcolt egymással  az incidensnek kisebb baleset lett a vége.

Csúnyán végződött Reese Witherspoon és Sofia Vergara cicaharca. A két színésznő soron következő filmjük, a Hot Pursuit forgatásán esett egymásnak egy jelenet kedvéért, amely egy kicsit erősebbre sikeredett a kelleténél: olyannyira, hogy Reese végül orvosi segítségre szorult.

Forrás: AFP

„Egyre csak nyomtam, és nyomtam, és nyomtam. Közben megjegyeztem, hogy szerintem túl keményen csinálom, mire ő azt mondta, dehogyis, csináljam csak" – magyarázta Joe Manganiello párja Ellen DeGeneres nagysikerű showműsorában. A színésznő eleget is tett a biztatásnak, így történt, hogy a túl erős nyomás miatt megsérült Reese méhe és belső vérzése is lett. Hála az azonnali orvosi segítségnek, a Dr. Szöszi sztárja mára már jól van, és kolléganőjével csak nevetnek a történteken.

Durva sztárbalesetek a forgatások alatt
Nem Reese Witherspoon az első, akit munkahelyi baleset ért forgatás alatt. Korábban kolléganője, a szépséges Halle Berry is hasonlóan járt. Johnny Depp sérülése miatt sokáig állt a Karib-tenger kalózai forgatása, Sandra Bullock pedig bizonyára tudna mesélni a forgatás alatt történt sérülésekről, hiszen nem egynek már ő maga is elszenvedője volt.