Korábban sokat lehetett hallani arról, hogy Istenes Bence akár műtőasztalra is kerülhet lágyéksérve miatt. A műsorvezetőnek hatalmas szerencséje volt: a gyógytornának köszönhetően teljesen rendbe jött egészségügyileg.

"Szerencsére elmondhatom magamról, hogy teljesen rendbe jött a lágyéksérvem. Korábban nagyon úgy tűnt, hogy a súlyossága miatt műtét lesz belőle, de egy második konzultáción azt mondta az orvos, hogy a bal oldalam, ahol egyébként a probléma volt, jobb állapotban van, mint a jobb, ami nem is fájt" - olvashatók Bence szavai a Napidoktor.hu cikkében. "Ő mondta, hogy várjunk egy kicsit a műtéttel. Hosszú ideig jártam gyógytornára: vízben kellett különböző feladatokat végrehajtanom" - mesélte az RTL KLub sztárja, aki egyébként Csobot Adélra bízza az életét.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Bence azt is elmondta, hogy azóta nincsen semmi problémája, de természetesen odafigyel arra, hogy edzés előtt a megfelelő gyakorlatokkal melegítsen be, arra a területre pedig különösen vigyáz. "Az elmúlt hónapokban teljesen elmúlt a fájdalom" - lelkendezett a fiatal sztár.