Még mindig nem jutott egyezségre Sofia Vergara és Nick Loeb lefagyasztott embrióik ügyében. Az üzletember exvőlegény nem enged, a színésznőnek azonban – érthető okokból – esze ágában sincs kihordania volt kedvese gyermekeit.

Tovább gyűrűzik Sofia Vergara és exe, Nick Loeb kálváriája. Az egykori sztárpár, akik 2014-ben bontották fel két évig tartó eljegyzésüket, még mindig nem jutottak egyezségre lefagyasztott embrióik ügyében.

Nick Loeb (balra) és Sofia Vergara a 2014-es Golden Globe díjátadónForrás: AFP/Jason Merritt

A színésznő és üzletember exe ugyanis éppen a lánykérés után egy évvel hoztak létre két embriót egy sikertelen beültetést és egy korábbi elvetélést követően. Bár a kaliforniai törvények nem térnek ki arra, különválás esetén mi történik az embriókkal, Nick Loeb továbbra sem szeretne lemondani róluk. „Nem akarom elpusztítani és hagyni, hogy egy fagyasztóban legyen az idők végezetéig az a két élet, akiket én hoztam létre" – mondta el a New York Timesnak Loeb, aki elmondása szerint mindig is arról álmodott, hogy apa legyen.

Nehéz a döntés, hiszen bár Sofia Vergarának, aki immár Joe Manganiello boldog jegyese, eszében sincs kihordania exe embrióit, továbbá a béranyaságot sem szorgalmazza, megsemmisíteni mégsem szeretné őket – ezt ő maga is beismerte. Ügyvédje szerint ő továbbra is lefagyasztva tartaná őket, akár az idők végezetéig.