Sokat fogyott Fülöp spanyol király hitvese. Vajon mi lehet a gond?

Egy évvel ezelőtt koronázták Spanyolország királyává Fülöp herceget, akivel együtt felesége, Letícia is királynéi címet szerzett magának.

Letícia királyné Honduras miniszterével és first ladyjévelForrás: AFP/Orlando Sierra

A trendkövető királyné a koronázás óta rengeteget fogyott, hogy milyen sokat, az már tavaly is feltűnt a Life.hu-nak - az ITT is látható képek alapján nem csodálkozunk azon, hogy felröppentek a hírek állítólagos anorexiájával kapcsolatosan.

Forrás: AFP/Orlando Sierra

A legfrissebb, Hondurusban tett látogatása során készült fotók alapján Letícia királyné sajnos most sincs túl jó bőrben: pánt nélküli ruhájában bárki szabadon megcsodálhatta csontos vállait és törékeny karjait.

Amikor lehetetlennek tűnik a hízás

Letícia királyné családját elnézve valószínűleg soha nem volt náluk napirendi téma a fogyókúra: Erika nevű testvére, aki 2007-ben öngyilkos lett, szintén nagyon vékony alkatot örökölt a szülőktől. Míg egyesek ádáz harcot vívnak a kilók ellen, addig néhányan igazi kínszenvedésként élik meg, hogy nem tudnak hízni: a 35 éves Zoltán ITTbeszélt a Life.hu-nak soványságáról, a 19 éves Viki pedig ITT osztotta meg hízással kapcsolatos gondjait.