Te jó ég! Betegesen sovány lett Letícia királyné

Forrás: AFP/Orlando Sierra -
VI. Fülöp király Letícia spanyol királyné fogyás koronázás sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat fogyott Fülöp spanyol király hitvese. Vajon mi lehet a gond?

Egy évvel ezelőtt koronázták Spanyolország királyává Fülöp herceget, akivel együtt felesége, Letícia is királynéi címet szerzett magának.

Letícia királyné Honduras miniszterével és first ladyjével Forrás: AFP/Orlando Sierra

A trendkövető királyné a koronázás óta rengeteget fogyott, hogy milyen sokat, az már tavaly is feltűnt a Life.hu-nak - az ITT is látható képek alapján nem csodálkozunk azon, hogy felröppentek a hírek állítólagos anorexiájával kapcsolatosan.

Forrás: AFP/Orlando Sierra

A legfrissebb, Hondurusban tett látogatása során készült fotók alapján Letícia királyné sajnos most sincs túl jó bőrben: pánt nélküli ruhájában bárki szabadon megcsodálhatta csontos vállait és törékeny karjait.

Amikor lehetetlennek tűnik a hízás

Letícia királyné családját elnézve valószínűleg soha nem volt náluk napirendi téma a fogyókúra: Erika nevű testvére, aki 2007-ben öngyilkos lett, szintén nagyon vékony alkatot örökölt a szülőktől. Míg egyesek ádáz harcot vívnak a kilók ellen, addig néhányan igazi kínszenvedésként élik meg, hogy nem tudnak hízni: a 35 éves Zoltán ITTbeszélt a Life.hu-nak soványságáról, a 19 éves Viki pedig ITT osztotta meg hízással kapcsolatos gondjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.