VI. Fülöp király Letícia spanyol királyné fogyás koktélparti palota Spanyolország Mallorca soványság anorexia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol királyné nem sűrűn mutatkozik vállait kivillantó ruhadarabban – az alábbi fotót elnézve érthető, mi az oka. Nagyon vékony :(

Letícia királyné kapcsán már korábban felröppentek lehetséges anorexiájáról szóló pletykák. Csontos vállait és törékeny karjait elnézve valóban nem megalapozottság nélkül születhettek meg ezek.

Forrás: Northfoto

A spanyol uralkodónő, aki jelenleg épp Mallorcán tölti nyári vakációját családjával, férjével, Fülöp királlyal koktélpartit adott az ország krémjének a spanyol király nyári rezidenciáján, a Marivent-palotában.

Forrás: Northfoto

Az eseményre a fentebb is látható hófehér, félvállas Felipe Varela ruhát húzott, amely akarva-akaratlanul felhívta a figyelmet ijesztően sovány karjaira. Letíciának sosem volt gond a súlyával, mi mégis bőséges étkezéseket és pihenést javasolnánk neki receptre. Hátha a nyaralás alatt sikerül felszednie néhány kilót...

Amikor hízni tűnik lehetetlennek

Letícia királyné családját elnézve valószínűleg soha nem volt napirendi téma a fogyókúra: Erika nevű testvére, aki 2007-ben öngyilkos lett, szintén nagyon vékony alkatot örökölt a szülőktől. Míg egyesek ádáz harcot vívnak a kilók ellen, addig néhányan igazi kínszenvedésként élik meg, hogy nem tudnak hízni: a 35 éves Zoltán ITT beszélt aLife.hu-nak soványságáról, a 19 éves Viki pedigITT osztotta meg hízással kapcsolatos gondjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.