Lekapcsolják a gépekről Bobbi Kristina Brownt?

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
gép lekapcsolás cáfolat család Bobbi Kristina Brown Bobby Brown Whitney Houston szóvivő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a legutóbbi fejlemények szerint úgy tűnt, javult Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapota, a friss hírek már arról szólnak, édesapja lekapcsolná Bobbi Kristinát az őt életben tartó gépekről. A család szóvivője megszólalt.

Nem egy híroldal számolt be arról, hogy Bobby Brown feladta a küzdelmet, és már tervezi, hogy lekapcsoltatja lányát, Bobbi Kristina Brownt az őt életben tartó gépekről. Egyébként már 4 hónap telt el azóta, hogy Whitney Houston 21 éves gyermekét eszméletlenül találták fürdőszobájában január 31-én.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az egyetlen probléma a dologgal kapcsolatban, hogy az édesapa, Bobby szerint ez meg sem közelíti a valóságot.

Soha nem lesz képes az önálló életre

Hiába ébred fel a hónapokig tartó kómájából Bobbi Kristina Brown, egy megkérdezett orvosszakértő szerint érdemi változás ezután már nem fog bekövetkezni a lány állapotában - erről bővebben ide kattintva olvashatsz a Life.hu-n.
Gombák, szemölcsök, bacik? A védekezés nem csak az ágyban, a vízben is fontoshttp://www.life.hu/drlife/20150601-fontos-vedekezni-a-gombak-szemolcsok-es-bakteriumok-ellen-igy-ovd-a-borod-a-strandszezon-idejen.htmlNyáron mindenki szívesen tölti az idejét a vízparton, legyen szó strandolásról, tengerparti nyaralásról, vagy éppen egy balatoni csobbanásról. A természetes és mesterséges vizek közelében azonban sok kórokozó és baktérium leselkedik a strandolókra, így neked is érdemes betartanod pár tanácsot és szabályt, hogy a nyaralás minden percét kiélvezhesd.Dr. LifeThinkstockA szoptatás csökkenti a gyermekkori leukémia kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20150602-a-szoptatas-csokkenti-a-gyermekkorban-kialakult-leukemia-kockazatat.htmlA fehérvérűség az egyik leggyakoribb rosszindulatú rákos megbetegedés gyermekkorban. Izraeli kutatók szerint a szoptatás lehet a megelőzés kulcsa.Dr. LifeThinkstockA születések, a halálozások és a januári esküvők száma nőtthttp://www.life.hu/drlife/20150602-a-szuletesek-a-halalozasok-es-a-januari-eskuvok-szama-nott-2015-elso-negyedeveben.htmlSok-sok kisbaba, de jóval több dráma, drasztikus adatok, élveszületés és természetes fogyás. Aki eddig nem találta volna ki, a KSH 2015-ös, januári - márciusi időszakára vonatkozó gyorsjelentésének eredményeiből szemezgettünk.Dr. LifeThinkstockMegnyalta a macskája, másnapra megvakulthttp://www.life.hu/drlife/20150602-megnyalta-a-macskaja-a-not-masnapra-megvakult-az-egyik-szemere.htmlJanese Walters ennek ellenére szerencsésnek tartja magát, hogy nem történt nagyobb baj, és csak az egyik szemére veszítette el látását.Dr. LifeThinkstockKöböl Anita műsorvezető élete a betegsége ellenére is teljeshttp://www.life.hu/drlife/20150529-napidokor-kobol-anita-elete-laktoz-intoleranciaval-is-teljes.htmlKöböl Anita vezetett már egészséges életmóddal kapcsolatos magazinműsort, de a csinos műsorvezető nem csak a képernyőn, a magánéletében is nagyon odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen mozog, sok zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket fogyaszt. Ezért ijedt meg, amikor kiderült, hogy laktózintoleranciában szenved.Dr. LifeOrigoJaj, ne! Mi történt az énekesnővel?http://www.life.hu/drlife/20150603-katy-perry-mumianak-oltozve-szepul-es-relaxal.htmlSzerencsére nem sérülések miatt kötözték be Katy Perryt, az énekesnő ugyanis szépségterápián járt, ahol múmiának öltöztetve relaxált.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.