Bár a legutóbbi fejlemények szerint úgy tűnt, javult Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapota, a friss hírek már arról szólnak, édesapja lekapcsolná Bobbi Kristinát az őt életben tartó gépekről. A család szóvivője megszólalt.

Nem egy híroldal számolt be arról, hogy Bobby Brown feladta a küzdelmet, és már tervezi, hogy lekapcsoltatja lányát, Bobbi Kristina Brownt az őt életben tartó gépekről. Egyébként már 4 hónap telt el azóta, hogy Whitney Houston 21 éves gyermekét eszméletlenül találták fürdőszobájában január 31-én.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az egyetlen probléma a dologgal kapcsolatban, hogy az édesapa, Bobby szerint ez meg sem közelíti a valóságot.

„Ez csak pletyka. Bobby is hallotta ezeket a híreket, és nagyon bosszantja őt. Utálja, hogy az emberek csak arra várnak, hogy meghaljon a lánya" - mondta el a People magazinnak a család szóvivője. Ezt egy közeli forrás is megerősítette: „Ne higgyenek el semmit arról, hogy Bobby lekapcsolja őt a gépekről. Soha nem fog ilyesmit tenni, nem hinném, hogy valaha idáig vetemedne. Ha 2, 1 vagy 0,1 százalék esélye is van, akkor is reménykedni fog" - mondta el a bennfentes. Nem először röppent fel a hír, miszerint a család lemondott Bobbi Kristina Brownról: korábban februárban, később pedig áprilisban is erről cikkezett a világsajtó, ám mindkétszer cáfolták a hírt.

Soha nem lesz képes az önálló életre
Hiába ébred fel a hónapokig tartó kómájából Bobbi Kristina Brown, egy megkérdezett orvosszakértő szerint érdemi változás ezután már nem fog bekövetkezni a lány állapotában - erről bővebben ide kattintva olvashatsz a Life.hu-n.