Bobbi Kristina Brown soha nem lesz képes az önálló életre

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
vegetatív állapot tudat orvosszakértő Bobbi Kristina Brown Bobby Brown mesterséges kóma Whitney Houston kórház kezelés önállóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a néhai Whitney Houston lánya végre felébredt hónapokon át tartó kómájából, egy megkérdezett orvosszakértő szerint sajnos nem olyan kecsegtető Bobbi Kristina állapota, mint amilyennek elsőre tűnik.

Közel 3 hónapon át feküdt kómában Bobby Brown és Whitney Houston közös lánya, miután január végén eszméletlen állapotban találták meg saját fürdőszobájában. Bobbi Kristina azonban végre felébredt, a hírt pedig elsőként maga az édesapa, Bobby Brown osztotta meg a világgal egy koncertjén.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Dr. Ramesh szerint, aki nem kezelte Bobbi Kristinát, ezután érdemi változás már nem fog bekövetkezni a lány állapotában. Elmondása szerint Bobbi Kristina jelen pillanatban valószínűleg magánál van, éber, de nincs tudatánál, nem figyelhető meg nála semmilyen tudatos érzékelés jele.

Komoly fájdalmakkal küzd Várkonyi Andrea - Önként ment a kórházba http://www.life.hu/drlife/20150417-varkonyi-andrea-vallizuleti-fajdalmakkal-ment-korhazba.html Közösségi oldalán üzent pénteken reggel Várkonyi Andi. A Tények műsorvezetője kórházban kezdte a napot. Dr. Life Origo Másik kórházban folytatják Bobbi Kristina Brown kezelését http://www.life.hu/drlife/20150323-bobbi-kristina-brown-kezeleset-egy-masik-korhazban-folytatjak-tovabb-es-tovabbra-is-komaban-fekszik.html Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapota sajnos nem javult, kezelését egy másik intézményben folytatják. Dr. Life -- Kóma után - felépülhet Schumacher? http://www.life.hu/drlife/20140617-michael-schumacher-het-honap-koma-utan-magahoz-tert.html Több mint fél év mesterséges kóma után Michael Schumacher felébredt, de gyógyulási esélyei körül sok a találgatás. Dr. Life -- Gégemetszést hajtottak végre Bobbi Kristina Brownon http://www.life.hu/drlife/20150220-bobbi-kristina-brownon-gegemetszest-hajtottak-vegre-orvosai-es-allapota-tovabbra-is-kritikus.html Hiába a beavatkozás, a források szerint Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapota továbbra is kritikus. Dr. Life -- Kóma után - egy 24 éves fiú igaz története http://www.life.hu/drlife/20140619-koma-utan-gyogyul-az-autobalesetben-agyserult-fiu.html Michael Schumacher kóma utáni rehabilitációs esélyei irányítják a figyelmet azokra a hétköznapi emberekre, akik bár nem kaptak és nem kapnak reflektorfényt, de éppoly keserves küzdelmet folytatnak a gyógyulásért, mint a milliók által szeretett és tisztelt Forma-1-es pilóta. Dr. Life -- Chris Brown felcsinált táncosnőjének pasija visszatért! http://www.life.hu/intim/20150422-chris-brown-enekes-felcsinalt-tancosnojenek-pasija-visszatert.html Nia Guzman, Chris Brown gyerekének anyja bizony párkapcsolatban élt, amikor bejelentette: a zenész a kislánya igazi apja. A táncosnő pasija akkor lelépett, most azonban visszatért, és apaként szereti Chris Brown gyerekét. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.