Hospice Alapítvány Dobó Kata véradás élvezet segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő véradáson volt, és elhatározta, ezentúl a segítségnek ezen formájával hozzájárul majd a betegek gyógyulásához.

Dobó Kata szeret jótékonykodni, hiszen, ahogy régebben a Life.hu is megírta, a színésznő a Hospice alapítvány egyik elkötelezett híve és segítője. Most Kata ismét jó ügy mellé állt és a véradásért kampányolt. Ő már kipróbálta, neki bejött.

Forrás: Facebook/Dobó Kata

„Ma vért adtam. Életemben először, de azt hiszem ebből hagyományt csinálok! Hamar végeztem, a művelet maga 6-8 perc, plusz egy kis adminisztráció, tényleg nem sok az ember életéből, de milyen jó érzés, hogy segíthetsz! A nővérek csodálatosak, kedvesen elbeszélgetnek veled, így aztán észre sem veszed, és már végeztél is! Én mindenkit csak buzdítani tudok. Nem nagy szavak: Neked egy fél óra, másnak az élet!" – írta Kata a kép mellé.

Túl van a műtéten Kowalskyhttp://www.life.hu/drlife/20150603-kowalsky-balazs-enekes-a-kowalsky-meg-a-vega-egyuttes-frontembere-tul-van-a-terdmuteten.htmlA Kowalsky meg a Vega együttes frontemberének térdműtéten kellett átesnie. A beavatkozás után posztolt fotót az énekes.Dr. Life--Szentesi Éva legyőzte a méhnyakrákothttp://www.life.hu/drlife/20150522-szentesi-eva-iro-szerkeszto-legyozte-a-mehnyakrakot.htmlÉvánál 28 évesen diagnosztizáltak méhnyakrákot. Nem zuhant össze, mint sokan, hanem erőt vett magán, és eldöntötte, ő ebbe a betegségbe nem hal bele.Dr. Life--Halálos betegség fenyegette Bozsek Márk testvéréthttp://www.life.hu/drlife/20150514-bozsek-mark-az-rtl-klub-baratok-kozt-szineszenek-testvere-rakbetegseggel-kuzdott-am-a-csoda-segitett.htmlA Barátok közt színésze először mesélt arról, milyen érzés volt, amikor megtudta, hogy testvére rákbeteg és akár el is vesztheti őt.Dr. LifeOrigoGombák, szemölcsök, bacik? A védekezés nem csak az ágyban, a vízben is fontoshttp://www.life.hu/drlife/20150601-fontos-vedekezni-a-gombak-szemolcsok-es-bakteriumok-ellen-igy-ovd-a-borod-a-strandszezon-idejen.htmlNyáron mindenki szívesen tölti az idejét a vízparton, legyen szó strandolásról, tengerparti nyaralásról, vagy éppen egy balatoni csobbanásról. A természetes és mesterséges vizek közelében azonban sok kórokozó és baktérium leselkedik a strandolókra, így neked is érdemes betartanod pár tanácsot és szabályt, hogy a nyaralás minden percét kiélvezhesd.Dr. LifeThinkstockLekapcsolják a gépekről Bobbi Kristina Brownt?http://www.life.hu/drlife/20150603-bobbi-kristina-brownt-lekapcsoljak-az-eletben-tarto-gepekrol-megszolalt-a-csalad-szovivoje.htmlBár a legutóbbi fejlemények szerint úgy tűnt, javult Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapota, a friss hírek már arról szólnak, édesapja lekapcsolná Bobbi Kristinát az őt életben tartó gépekről. A család szóvivője megszólalt.Dr. Life--A magyar nő úgy fizeti a vaginaadót, mint a katonatiszthttp://www.life.hu/drlife/20150531-vaginaado-magyarorszagon-vagyis-nem-lesznek-afamentes-az-egeszsegugyi-temrekek.htmlNem túlzás kijelenteni, hogy egészséges, tiszta és igényes nőnek drágább lenni, mint egészséges, tiszta és igényes pasinak. Nemcsak azért, mert a férfiaknak nem kell méregdrága sminkcuccokra költeniük, de egy-egy termékkel könnyen letudják a haj- és a bőrápolást is. Kevesebb pénzt hagynak a fodrásznál, kozmetikusra, manikűrre és pedikűrre pedig sokan nem is áldoznak. Ja, és a legfontosabb, hogy nem is menstruálnak...Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.