Túl van a műtéten Kowalsky

Forrás: Facebook/Kowalsky meg a Vega -
sportbaleset Kowalsky Kowalsky meg a Vega térdműtét kórház jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kowalsky meg a Vega együttes frontemberének térdműtéten kellett átesnie. A beavatkozás után posztolt fotót az énekes.

Ahogy a Life.hu is megírta, az énekes jógaoktatóként is tevékenykedik, és ismeri a jóga ászanák csínját-bínját, mégis megerőltette magát, ezért kellett egy kellemetlen műtéten átesnie. „Lótuszból kartámaszba akartam váltani, de sajnos megerőltettem magam. Ezzel a sérüléssel koncertezem hetek óta, és sajnos nem javult, ezért felkerestem egy térdspecialistát, aki azonnali műtétet javasolt" – magyarázta akkor az énekes.

Forrás: Facebook/Kowalsky meg a Vega

„Még kicsit kábán az altatás és a műtét után,de minden rendben! Hálás köszönet Dr. Pavlik Attila főorvos Úrnak, a műtétben résztvevő dokiknak és segítő ápolóknak, a kórház nővérkéinek, akik nagyban hozzájárultak, hogy folytatódjon a TURNÉ! Hálás köszönet a támogató energiákért!" – írta Kowa a kép mellé.

Magyar sztároknak tart órát Kowa

A Life.hu cikkében olvasható, hogy Kowalsky, azaz Balázs Gyula hat éve azért kezdett jógázni, mert a túlfeszített életvitel igencsak megviselte a szervezetét. A Kowalsky meg a Vega frontembere azonban nem hobbi-jógás: az évek alatt jógaoktatónak képezte ki magát, és ma már nem egy magyar híresség jár az óráira.
Sportbaleset érte Kowát, műteni kell a térdéthttp://www.life.hu/drlife/20150526-kowalsky-azaz-balazs-gyula-joga-kozben-megeroltette-magat-ezert-muteni-kell-a-terdet.htmlA Kowalsky meg a Vega formáció frontembere addig tekergette magát jóga közben, amíg az egyik testtartásban megsérült a térde.Dr. Life--Szentesi Éva legyőzte a méhnyakrákothttp://www.life.hu/drlife/20150522-szentesi-eva-iro-szerkeszto-legyozte-a-mehnyakrakot.htmlÉvánál 28 évesen diagnosztizáltak méhnyakrákot. Nem zuhant össze, mint sokan, hanem erőt vett magán, és eldöntötte, ő ebbe a betegségbe nem hal bele.Dr. Life--Gombos Edina túl van a vesekőműtéten - a kórházból posztolt fotót http://www.life.hu/drlife/20150507-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-tul-van-a-vesekomuteten-a-korhazbol-jelentkezett-be.htmlMát túl van a terhességét megkeserítő vesekőműtéten a műsorvezető, aki egyenesen a kórházi ágyából posztolt fotót.Dr. LifeOrigoGombák, szemölcsök, bacik? A védekezés nem csak az ágyban, a vízben is fontoshttp://www.life.hu/drlife/20150601-fontos-vedekezni-a-gombak-szemolcsok-es-bakteriumok-ellen-igy-ovd-a-borod-a-strandszezon-idejen.htmlNyáron mindenki szívesen tölti az idejét a vízparton, legyen szó strandolásról, tengerparti nyaralásról, vagy éppen egy balatoni csobbanásról. A természetes és mesterséges vizek közelében azonban sok kórokozó és baktérium leselkedik a strandolókra, így neked is érdemes betartanod pár tanácsot és szabályt, hogy a nyaralás minden percét kiélvezhesd.Dr. LifeThinkstockJaj, ne! Mi történt az énekesnővel?http://www.life.hu/drlife/20150603-katy-perry-mumianak-oltozve-szepul-es-relaxal.htmlSzerencsére nem sérülések miatt kötözték be Katy Perryt, az énekesnő ugyanis szépségterápián járt, ahol múmiának öltöztetve relaxált.Dr. Life--Mentőt kellet hívni a magyar színésznőhöz!http://www.life.hu/drlife/20150603-varadi-eva-szinesznohoz-mentot-kellett-hivni.htmlAz előadás szünetében rosszul lett, és leesett a lépcsőről Váradi Éva színésznő.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.