A Kowalsky meg a Vega együttes frontemberének térdműtéten kellett átesnie. A beavatkozás után posztolt fotót az énekes.

Ahogy a Life.hu is megírta, az énekes jógaoktatóként is tevékenykedik, és ismeri a jóga ászanák csínját-bínját, mégis megerőltette magát, ezért kellett egy kellemetlen műtéten átesnie. „Lótuszból kartámaszba akartam váltani, de sajnos megerőltettem magam. Ezzel a sérüléssel koncertezem hetek óta, és sajnos nem javult, ezért felkerestem egy térdspecialistát, aki azonnali műtétet javasolt" – magyarázta akkor az énekes.

Forrás: Facebook/Kowalsky meg a Vega

„Még kicsit kábán az altatás és a műtét után,de minden rendben! Hálás köszönet Dr. Pavlik Attila főorvos Úrnak, a műtétben résztvevő dokiknak és segítő ápolóknak, a kórház nővérkéinek, akik nagyban hozzájárultak, hogy folytatódjon a TURNÉ! Hálás köszönet a támogató energiákért!" – írta Kowa a kép mellé.

Magyar sztároknak tart órát Kowa
A Life.hu cikkében olvasható , hogy Kowalsky, azaz Balázs Gyula hat éve azért kezdett jógázni, mert a túlfeszített életvitel igencsak megviselte a szervezetét. A Kowalsky meg a Vega frontembere azonban nem hobbi-jógás: az évek alatt jógaoktatónak képezte ki magát, és ma már nem egy magyar híresség jár az óráira.