A 15 éves Hunter Gandee kistestvére súlyos idegrendszeri rendellenessége miatt képtelen segítség nélkül sétálni. Bátyja kreatív, de nagyon fárasztó módon hívta fel a figyelmet erre a súlyos betegségre.

Közel 92 kilométert gyalogolt öccsével, Brandonnal a hátán Hunter Gandee, hogy felhívja a figyelmet kistestvére súlyos betegségére.

Forrás: Facebook/The Celebral Palsy Swagger

A 8 éves kisfiúnak cerebrális parézise van, az idegrendszeri rendellenesség miatt pedig képtelen segítség nélkül járni. Brandon 15 éves bátyja, akinek nem mindennapi túrájára a The Huffington Post is felfigyelt, a michigani Lambertville-ből indult, majd három nap múlva, kisebb pihenőket tartva érkezett meg végső állomásához, a Michigani Egyetem Gyermekgyógyászati Rehabilitációs Központjához.

Határozottan a legnehezebb dolog, amelyet egész életemben csináltam" - írta Twitteren Hunter, aki útjával szerette volna megmutatni azokat a kihívásokat, amelyekkel mindennap szembe kell nézniük az ebben a betegségben szenvedőknek.

Tinédzserek, akik jobbá tették a világot
Vannak, akik sokat tesznek azért, hogy a világ jobb hely legyen, és vannak, akik még többet. De a legnagyobb elismerés azoknak jár, akik úgy tették mindezt 2013-ban, hogy még fel sem álltak az iskolapadból.Kattints ide a világ 10 legtehetségesebb tinédzseréért!