Furcsa szerkezettel a lábán járkál Fluor Tomi

Flour Tomi Mokka lábtörés Diaz orvos wellhello gipsz furcsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wellhello együttes frontembere megmutatta, milyen szerkezettel pótolta a fekvőgipszet a lábán. A cél az volt, hogy végre könnyebben járjon-keljen.

Fluor Tomi és társa, Diaz, azaz a Wellhello tagjai, a Mokka vendégei voltak. A műsorban Fluor – aki nemrég eltörte a lábát – megmutatta, milyen különleges szerkezettel pótolta a gipszet.

A fura járást segítő szerkezet Flour lábán Forrás: TV2

„Nagyon erőszakosan hívogattam az orvost, hogy miért nem lehet járógipeszem. Utánanéztünk, és ezt a szerkezetet találtuk, amit talpműtéteknél szoktak használni. A sarkamra helyezi a testsúlyt, és így tud gyógyulni a lábam" – magyarázta Fluor.

Dobó Kata vérét adta http://www.life.hu/drlife/20150603-dobo-kata-szineszno-veradason-volt-es-elvezte-hogy-segithet.htmlA színésznő véradáson volt, és elhatározta, ezentúl a segítségnek ezen formájával hozzájárul majd a betegek gyógyulásához.Dr. Life--Túl van a műtéten Kowalskyhttp://www.life.hu/drlife/20150603-kowalsky-balazs-enekes-a-kowalsky-meg-a-vega-egyuttes-frontembere-tul-van-a-terdmuteten.htmlA Kowalsky meg a Vega együttes frontemberének térdműtéten kellett átesnie. A beavatkozás után posztolt fotót az énekes.Dr. Life--Szentesi Éva legyőzte a méhnyakrákothttp://www.life.hu/drlife/20150522-szentesi-eva-iro-szerkeszto-legyozte-a-mehnyakrakot.htmlÉvánál 28 évesen diagnosztizáltak méhnyakrákot. Nem zuhant össze, mint sokan, hanem erőt vett magán, és eldöntötte, ő ebbe a betegségbe nem hal bele.Dr. Life--Kidörzsöli a tangád a frissen borotvált részeket? Így bánj a szőrtelenítés miatt irritált bőrrelhttp://www.life.hu/drlife/20150427-szortelenites-nyaron-mi-kell-a-ferfinak-mi-tetszik-nekik-pasi-velemenyek-a-szortelenitesrol-1.htmlSzőrtrendek 2015-ben című cikkünkből kiderül, hogy a nők nagy része manapság a teljesen pucér fazon helyett inkább a csíkra szavaz, ha kozmetikushoz látogat. Egy kis sávot, vagy háromszöget ugyanis divatos meghagyni dísznek az intimtájékon, mert mint ismeretes, a férfiak nagy kedvence lett ez a fazon.Dr. LifeThinkstock"Az összes hajam odaadnám, hogy Ő itt legyen velem" - Így élik túl a nők a kopaszságothttp://www.life.hu/drlife/20121108-hogyan-lehet-tulelni-nokent-a-kopaszsagot.htmlA hajkorona a nők egyik legfontosabb csábítási eszköze: egy nyugat-európai felmérés szerint a dús hajú nők vonzóbbnak, szexibbnek érzik magukat, így a párkeresés is könnyebb számukra, de az élet számtalan területén élvezik látványos hajkoronájuk előnyeit - például egy olyan álláshely elnyerésénél is jobbak a kilátásaik, ahol a tökéletes külső előnyt jelent.Dr. Life--Ennyire egyszerű randidrogot keverni egy lány italábahttp://www.life.hu/drlife/20150607-igy-kevernek-drogot-idegenek-italaba.htmlEgyre gyakrabban hallunk olyan esetekről, hogy fiatal lányok italába olyan szert kevernek, amelytől elvesztik az eszméletüket, hogy aztán az, aki a szert adta, bármit tehessen velük.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.