Tegnap a 15. Pécsi Országos Színházi Találkozón nem sokkal a kezdés előtt törölni kellett a Nemzeti Színház Brand című előadását. Mindenki aggódni kezdett, amikor kiderült, hogy Törőcsik Mari rosszulléte miatt marad el a fellépés.

Ahogy a Life.hu is megírta, a színésznőt, akit erős rosszullét gyötört, nem engedte színpadra lépni az orvosa az idei Pécsi Országos Színházi Találkozón.

„Valóban rosszul lettem, bevittek a kórházba. Sajnos, akármilyen borzasztó kimondanom, el kell árulnom, hogy hánytam. Azért mondom el, hogy senki ne találjon ki dolgokat” – mondta Törőcsik Mari a Borsnak. A színésznő azt is elárulta, hogy egyik gyógyszere okozhatta a bajt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Fél évig kellett volna használnom azt a gyógyszert, de én már két éve szedtem. Mikor rájöttünk az orvosommal, hogy alaposan túlléptem az időhatárt, hirtelen abbahagytam. Ez öt nappal volt az előadás előtt, ez okozhatta a bajt.”

A színésznő nagyon sajnálta, hogy emiatt elmaradt az előadás, de nem akarta kockáztatni, hogy esetleg a színpadon legyen rosszul.

Törőcsik Mari azt is elárulta a lapnak, hogy rendszeresen jár orvosi ellenőrzésre, és a szíve tökéletesen renden van: „Virulok, mint a bazsarózsa! Rendszeresen járok orvoshoz, aki azt mondta, egy húszéves lány is boldog lenne, ha olyan szíve lenne, mint nekem. A vérképem is tökéletes, erős vagyok, mint a bivaly!” 

Ennek mindenesetre nagyon örülünk, és jobbulást kívánunk a művésznőnek!

Törőcsik Marival Szily Nóra beszélgetett
Olvasd el sztárszerzőnk Törőcsik Marival készített interjúját itt!