Pécsi Országos Színházi Találkozó gyógyszer Törőcsik Mari rosszullét kórház előadás Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap a 15. Pécsi Országos Színházi Találkozón nem sokkal a kezdés előtt törölni kellett a Nemzeti Színház Brand című előadását. Mindenki aggódni kezdett, amikor kiderült, hogy Törőcsik Mari rosszulléte miatt marad el a fellépés.

Ahogy a Life.hu is megírta, a színésznőt, akit erős rosszullét gyötört, nem engedte színpadra lépni az orvosa az idei Pécsi Országos Színházi Találkozón.

„Valóban rosszul lettem, bevittek a kórházba. Sajnos, akármilyen borzasztó kimondanom, el kell árulnom, hogy hánytam. Azért mondom el, hogy senki ne találjon ki dolgokat” – mondta Törőcsik Mari a Borsnak. A színésznő azt is elárulta, hogy egyik gyógyszere okozhatta a bajt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Fél évig kellett volna használnom azt a gyógyszert, de én már két éve szedtem. Mikor rájöttünk az orvosommal, hogy alaposan túlléptem az időhatárt, hirtelen abbahagytam. Ez öt nappal volt az előadás előtt, ez okozhatta a bajt.”

A színésznő nagyon sajnálta, hogy emiatt elmaradt az előadás, de nem akarta kockáztatni, hogy esetleg a színpadon legyen rosszul.

Törőcsik Mari azt is elárulta a lapnak, hogy rendszeresen jár orvosi ellenőrzésre, és a szíve tökéletesen renden van: „Virulok, mint a bazsarózsa! Rendszeresen járok orvoshoz, aki azt mondta, egy húszéves lány is boldog lenne, ha olyan szíve lenne, mint nekem. A vérképem is tökéletes, erős vagyok, mint a bivaly!”

Ennek mindenesetre nagyon örülünk, és jobbulást kívánunk a művésznőnek!

Törőcsik Marival Szily Nóra beszélgetett

Olvasd el sztárszerzőnk Törőcsik Marival készített interjúját itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.