Csontsoványra fogyott az egykori villalakó

Forrás: Instagram/ Kutai Kinga -
VV Kinga sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ egykori szőke játékosa, Kinga nagyon megváltozott.

A villában gyakran panaszkodott testsúlyára Kinga, aki később a győztes, Attila barátnője volt. Akkor sem volt panaszkodni valója a lánynak, mostanra viszont csont és bőr.

Szőke haját is barnára cserélte, nagyon megváltozott a volt villalakó.

Forrás: Instagram/ Kutai Kinga

Ezek a jelek árulkodnak, hogy dehidratált vagyhttp://www.life.hu/drlife/20150614-ezek-a-jelek-arulkodnak-hogy-dehidratalt-vagy.htmlFőleg a meleg nyári napokon, de máskor sem győzzük elégszer hangsúlyozni az ivás fontosságát. Dr. Life--Megdöbbentő! Nem a klórtól, hanem a pisitől lesz vörös a szemed a medencébenhttp://www.life.hu/drlife/20150614-nem-a-klortol-hanem-a-pisitol-lesz-voros-a-szemed-a-medenceben.htmlKépzeld csak el a hűsítő érzést, mikor egy gumimatracon lebegsz a medencében, sütteted magad a nappal, egy limonádét szürcsölgetsz, és megtörlöd a szemed, amibe pisi került. Várjunk csak! Hogy micsoda?Dr. LifeThinkstockKoncerten törte lábát a Foo Fighters gitárosahttp://www.life.hu/drlife/20150614-dave-grohl-a-foo-fighters-gitarosa-eltorte-labat-a-koncerten.htmlDave Grohl, a Foo Fighters gitárosa számára biztosan emlékezetes marad legutóbbi koncertjük.Dr. Life--A beteg lány lemondott új szívéről, hogy még élhessenhttp://www.life.hu/drlife/20150608-lemondott-a-beteg-lany-uj-sziverol-hogy-meg-elhessen.htmlElutasította a szívátültetést a 22 éves beteg lány. Helyette inkább bakancslistáját választotta.Dr. Life--Új májat kell kapnia a 13 éves alkoholista lánynak, különben meghalhttp://www.life.hu/drlife/20150607-13-eves-lany-alkoholista-uj-majat-kell-kapnia.htmlA 13 éves lány annyi alkohol ivott, hogy új májat kell kapnia, különben meghal. Dr. LifeThinkstockMegható! Egy nő először látja újra halott testvére arcáthttp://www.life.hu/drlife/20150529-egy-no-eloszor-ujra-latja-halott-testvere-arcat.htmlEgy autóbalesetben meghalt férfi családja engedélyezte, hogy felhasználják a férfi ép szerveit. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.