Megműtötték Törőcsik Marit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
műtét Törőcsik Mari szürkehályog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég a színpadon lett rosszul Törőcsik Mari, most pedig egy műtéten is átesett. A Mokka műsorvezetői telefonon érték el a művésznőt.

Törőcsik Mari másfél héttel ezelőtt gyógyszermegvonás miatt lett rosszul, az egész ország aggódott érte. Hétfőn szürkehályoggal műtötték. A művésznő szerencsére már jobban van, sőt, folyamatosan próbál és forgatni is készül Mészáros Mártával.

Kárász Róbert telefonon érte el.

Napi 25 spanglit szívott, elvonóra került George Michaelhttp://www.life.hu/drlife/20150615-george-michael-elvonora-kerult.htmlA hírek szerint George Michael drogproblémák miatt bejelentkezett egy svájci rehabilitációs központba. Egy svájci lap azt írja, rendkívül sokat füvezett. Dr. Life--Veszélyes! Mellrákot kaphatnak az elhízott férfiakhttp://www.life.hu/drlife/20150615-mellrakot-kaphatnak-az-elhizott-ferfiak.htmlMeglepő és ijesztő következtetésre jutottak a Leeds-i Egyetem kutatói: összefüggés lehet az elhízás és a férfiak mellrákja között. Dr. LifeThinkstockSokan lettek rosszul a kánikulától vasárnaphttp://www.life.hu/drlife/20150615-sokan-lettek-rosszul-a-kanikulatol.htmlA nagy hőség miatt vizet osztottak a pályaudvaroknál, a strandok is megteltek, és az utakat is folyamatosan locsolták vasárnap. Mégis többen rosszul lettek.Dr. LifeThinkstockEzek a jelek árulkodnak, hogy dehidratált vagyhttp://www.life.hu/drlife/20150614-ezek-a-jelek-arulkodnak-hogy-dehidratalt-vagy.htmlFőleg a meleg nyári napokon, de máskor sem győzzük elégszer hangsúlyozni az ivás fontosságát. Dr. Life--Új májat kell kapnia a 13 éves alkoholista lánynak, különben meghalhttp://www.life.hu/drlife/20150607-13-eves-lany-alkoholista-uj-majat-kell-kapnia.htmlA 13 éves lány annyi alkohol ivott, hogy új májat kell kapnia, különben meghal. Dr. LifeThinkstockVisszaragasztotta kiesett fogát a nőhttp://www.life.hu/drlife/20150601-visszaragasztotta-kiesett-fogat-a-no.htmlEgy 48 éves nő tíz évig a fogorvos közelébe sem ment, mert édesanyjánál így állapították meg a torokrákot. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.