Itt a vég? Hospice központba szállították Bobbi Kristina Brownt

Forrás: AFP/Getty/Frazer Harrison -
Bobbi Kristina Brown ápolás Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, már családja is kezd beletörődni, hogy meg vannak számlálva Bobbi Kristina Brown napjai. Whitney Houston lányát a család a napokban egy hospice központba szállítatta. 

"Ő már Isten kezében van" - nyilatkozta az OK! magazinnak Pat Houston, Bobbi Kristina nagynénje azután, hogy egy hospice központba szállítatták Whitney Houston gyermekét. Amerikai lapértesülések szerint a család emellett a lány gyógyszeres kezelését is megszüntette, hogy természetes úton tudjon távozni.

Forrás: AFP/Getty/Frazer Harrison

A TMZ információi szerint hosszas gyötrelmeket követően végül azután döntöttek így, hogy múlt héten konzultáltak Chicago legjobb agyspecialistájával, aki szembesítette a családot, hogy semmi esély arra, hogy Bobbi Kristina valaha is kijön a kómából.

Mindeközben a napokban olyan híresztelések is napvilágot láttak, melyek szerint a lány tragédiájáért nem más, mint saját férje felelős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.