A világ egyik legjobb pasijának kikiáltott színész egy magazinnak adott interjújában beszélt őszintén, hogyan rontotta el húszas éveit alkoholizmusa.

Sikeres, hivatalosan is a legszexisebb és hamarosan ő lesz a világ legboldogabb férfija, amikor elveszi menyasszonyát, Sofia Vergarát. Bár első látásra tökéletesnek tűnik Joe Manganiello élete, a True Blood és a Magic Mike jóképű sztárja egy nemrég adott interjújában újra beszélt arról, hogy nem volt ez mindig így.

Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Fiatal koromban függőséggel küzdöttem" - kezdte a Haute Living magazinnak a színész, aki szerint ez egy folyamatos küzdelem. Manganiello először 2013-ban beszélt arról, hogyan tette tönkre alkoholizmusa húszas éveit, amikor hajléktalan, munkanélküli és felelőtlen is volt. Akkor azt mondta, immár 11 éve nem ivott egy kortyot sem.

Sztárok, akiknek meggyűlt a baja az alkohollal
Kemény dolog a hírnév, hiszen a népszerűség és a sok pénz nem csak csillogással jár. A hazai és külföldi hírességek közül is jó néhányan a pohár fenekére néztek már, nem is egyszer. Íme néhány sztár, akit majdnem vagy teljesen tönkretett az alkohol.