Dögös pirosban ünnepelte döntését a színésznő, akinek maga Arnold Schwarzenegger gratulált a partiján.

4 hónappal a világraszóló lánykérés után megtartotta eljegyzési partiját Sofia Vergara és Joe Manganiello. A színésznő, aki mostanában exével folytatott embrió-ügye miatt került a címlapokra, most maga mögött hagyta a gondokat, és a képek tanúsága szerint önfeledten ünnepelte döntését sármos szerelmével:

Forrás: Instagram/Sofia Vergara

Nem akárki mondott pohárköszöntőt a sztárpár buliján: Sofia Vergara 22 éves fia, Manolo Gonzalez képmegosztó oldalán tette közzé, amint a True Blood vérfarkasának kollégája és jó barátja, Arnold Schwarzenegger gratulál az ifjú szerelmesek döntéséhez:

Forrás: Instagram/Manolo Gonzalez Vergara

A hírek szerint már megvan a dátum, amikor Sofia Vergara kimondja a boldogító igent Joe Manganiellónak, amelyet hatalmasra tervez az ifjú ara: „Nekem meg kell hívnom az egész családom, Joenak pedig rengeteg barátja van. Szóval nagyon-nagyon nagy lesz" – mondta el a színésznő egy korábbi interjújában.

Álomesküvő DIY módra
Van más útja annak, ha két ember ki szeretné mondani azt a bizonyos boldogító igent: nézd meg Lilla és Robi tökéletes DIY-esküvőjét ide kattintva!