Az énekesnő halála óta számos feltételezés és hír röppent fel az életével kapcsolatban, most pedig egy újabb pletyka látott napvilágot.

Amy Winehouse 2011. július 23-án, súlyos alkoholmérgezés következtében hunyt el londoni otthonában. Az életéről egy rövid, de annál tartalmasabb film készült az idén Amy - Az Amy Winehouse-sztori címmel. A film rendezője, Asif Kapadia elképesztő kijelentéseket tett az énekesnővel kapcsolatban. Többek között azt állítja, hogy Amy agykárosodást szenvedett a halálát megelőző években - írja a The Sun. A férfi azzal támasztja alá a felvetését, hogy az énekesnő már 17 évesen rendszeresen fogyasztott alkoholt és drogokat, így egy idő után már nem tudott tisztán, és megfontoltan gondolkodni.

Forrás: AFP/Ben Stansall

"Mondhatjuk, hogy mentálisan beteg volt és az agya is károsodott, ami a rengeteg drognak volt köszönhető" - mondta a rendező.

A kijelentés heves indulatokat váltott ki a rajongókból. Az éneksnő apja, Mitch Winehouse nem is hajlnadó megnézni a filmet, és perrel fenyegeti a készítőket.