Inkább meghalna, minthogy tovább szenvedjen az 5 éves kisfiú

Forrás: Thinkstock -
kisfiú vesebetegség iskola ekcéma játék család fájdalom ételallergia súlyos beteg kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Morgan Bishop 4 hónapos kora óta szenved súlyos ekcémája miatt. A mindössze 5 éves kisfiúnak sokszor annyira felreped a talpán, illetve a térdhajlatában a bőr, hogy a sétálás is hatalmas fájdalmakkal jár neki.

Súlyos ekcémája keseríti meg a kis Morgan Bishop és családja életét. Az 5 éves kisfiú, akiről ide kattintva nézhetsz képet, édesanyja könnyek között mesélt a Mirrornak mindennapjaikról.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

„Hazajött az iskolából és azt mondta, megpróbált játszani a barátaival, de néhány lépés után le kellett ülnie. Amikor nagyon rosszra fordul az állapota, úgy néz ki, mint akit savval öntöttek le" - mondta el a lapnak Morgan édesanyja, Dana, aki hozzátette: a kisfiú ötödik születésnapján azt mondta neki, inkább meghal, de nem akar többé megbirkózni az ekcéma okozta fájdalommal.

A család most egy újabb, Franciaországban elérhető kezelésre szeretné elvinni a kisfiút, amelynek költségeit egy jótékonysági szervezeten keresztül gyűjtik össze.

Így kezeld az ekcémát csecsemőkorban!

Az ekcéma a csecsemő- és kisdedkor leggyakoribb krónikus bőrbetegsége. Gyakorisága 8-15 százalék, és ez az arány egyre nő. Dr.Vincze Ildikó, a Budai Allergiaközpont bőrgyógyász-kozmetológusának segítségével utánajártunk, mi okozhatja a panaszokat, és hogyan kezeljük a tüneteket - kattints a cikkért ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.