Rémisztő! Vámpírfogai nőttek egy nőnek

Forrás: Thinkstock -
vámpír fog elváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves asszony ritka betegsége miatt el sem merte hagyni a házát: Charlotte Batemannek vámpírfogai nőttek.
Illusztráció. Forrás: Thinkstock

Nem azért, mert túl sokat olvasta az Alkonyatot, hanem különös fogínybetegsége miatt alakultak ki Charlotte vámpírfogai.

"Ha orvoshoz mentem, a vizsgálatok alatt annyira elkezdett vérezni az ínyem, hogy abba kellett hagyni a procedúrát. Egyszer otthon, fogselymezés közben valami apró tárgy belefúródott az ínyembe, és nem is értettem, hogy lehet, hogy ilyen puha az ínyem. Tudtam, hogy valami nagy baj van" - mondta a Daily Mailnek, ahol képeket is találsz a deformált fogakról.

Mire végre diagnosztizálták a súlyos fogínybetegséget az asszonynál, első fogai már vámpírszerű agyarakká alakultak. Megmutatta szomszédjának is a furcsa elváltozást, aki teljesen elszörnyedt.

Charlotte esüvői torták sütésével foglalkozik, ami egy olyan szakma, melyben oda kell figyelni az emberek külsejére. Szörnyen szégyellte magát a fogai miatt, nem mert az üzletfelek elé állni. Nagyjából három év múlva segítséget kért egy egészségügyi szervezettől, és hamarosan huszonötezer font támogatást kapott. Ebből az összegből szeretné megcsináltatni a fogait, és az ínyét is helyrerakatná.

Hollywood sem tökéletes: nagy sztárok kis testi hibákkal http://www.life.hu/drlife/20150722-sztar-deformitas-hiba-hollywood.htmlCsillogás, pompa, dicsfény. Ez jár azoknak az előadóknak, akik reflektorfényben vannak nap mint nap, testi deformitásaikat azonban nem mindegyikük vállalja mások előtt. Persze azért akadnak kivételek: Ashton Kutcher testi hibájának tudja be kiváló sportteljesítményét és a fiatal Shailene Woodley sem csinál ügyet saját emberszabású történetéből.Dr. Life--Életveszélybe került Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/drlife/20150723-jakupcsek-gabriella-eletveszelybe-kerult.htmlMéregteleníteni szeretett volna Jakupcsek Gabriella, de kis híján az életébe került a tisztítókúra.Dr. Life--Ungár Anikó édesanyja 104 éves letthttp://www.life.hu/drlife/20150723-104-eves-lett-ungar-aniko-edesanyja.htmlIrigylésre méltó korba lépett Ungár Anikó édesanyja: Lilike néni 104 éves lett. Dr. Life--Mitől lesznek a szarkalábak?http://www.life.hu/drlife/20150722-mitol-lesznek-a-szarkalabak.htmlJapán holttestekből vett szövetminták segítségével kutatók kimutatták, hogy miért jelentkezik több ránc a szem és a száj körül, mint az arc más részein.Dr. LifeMeggyógyult Dávidka: Sarka Kata kisfiának teljesült a kívánságahttp://www.life.hu/drlife/20150723-sarka-kata-es-hajdu-peter-gyermeke-davidka-meggyogyult-hajokazni-ment-a-csalad.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a napokban kórházba kellett szállítani Sarka Kata kisfiát, mert nem csillapodott a láza. Nos, a sztármama Facebook oldala szerint Dávidka már jól van, és élvezi a nyarat.Dr. Life--Rékasi Károlyt hazaengedték a kórházbólhttp://www.life.hu/drlife/20150718-rekasi-karolyt-hazaengedtek-a-korhazbol-1.htmlA színész a felgyógyulását otthonában folytatja, heteken belül, a gipsz levétele után megkezdheti a rehabilitációt.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.