A 49 éves asszony ritka betegsége miatt el sem merte hagyni a házát: Charlotte Batemannek vámpírfogai nőttek.

Illusztráció.Forrás: Thinkstock

Nem azért, mert túl sokat olvasta az Alkonyatot, hanem különös fogínybetegsége miatt alakultak ki Charlotte vámpírfogai. 

"Ha orvoshoz mentem, a vizsgálatok alatt annyira elkezdett vérezni az ínyem, hogy abba kellett hagyni a procedúrát. Egyszer otthon, fogselymezés közben valami apró tárgy belefúródott az ínyembe, és nem is értettem, hogy lehet, hogy ilyen puha az ínyem. Tudtam, hogy valami nagy baj van" - mondta a Daily Mailnek, ahol képeket is találsz a deformált fogakról.

Mire végre diagnosztizálták a súlyos fogínybetegséget az asszonynál, első fogai már vámpírszerű agyarakká alakultak. Megmutatta szomszédjának is a furcsa elváltozást, aki teljesen elszörnyedt. 

Charlotte esüvői torták sütésével foglalkozik, ami egy olyan szakma, melyben oda kell figyelni az emberek külsejére. Szörnyen szégyellte magát a fogai miatt, nem mert az üzletfelek elé állni. Nagyjából három év múlva segítséget kért egy egészségügyi szervezettől, és hamarosan huszonötezer font támogatást kapott. Ebből az összegből szeretné megcsináltatni a fogait, és az ínyét is helyrerakatná.