Elizaveta Bulokhova karrierje csúcsán és első gyermekével a pocakjában tudta meg: rákja van. A modell állkapcsának 95%-át el kellett távolítani.

Kemény időszak áll a most 25 éves Elizaveta Bulokhova mögött. A fotómodell, aki szerepelt már többek között a Harper's Bazaar és a Cosmopolitan címlapján, egy évvel ezelőtt vett észre egy csomót az állán.

Forrás: Facebook/Elizaveta Lowicz Bulokhova

Orvoshoz fordult, ahol több vizsgálat után csontszarkómát diagnosztizáltak nála. Ugyanebben az időszakban tudták meg férjével, hogy első gyermeküket várják.

16 órán át tartott az első műtétem, amelyet több másik operáció követett" - mondta el a Mirrornak Elizaveta, akinek jobb lábszárából vettek ki csontot, bőrt és idegeket, hogy rekonstruálják arcát. A műtéteket követően újra kellett tanulnia járni, csak csöveken keresztül tudott enni. Fia, Valentin, császármetszéssel született a várt időpontnál 10 héttel korábban. Születése után egy héttel a lett származású modell elkezdte a kemoterápiás kezeléseket.

Fotós barátja, Manolo Ceron néhány héttel a kezelések után állította kamerája elé az immár egygyerekes édesanyát - a lenyűgöző fotósorozat többi részét ide kattintva nézheted meg. Egy dolgot kért Manolo: hogy mutassam meg az összes sebem. A magaménak akarom érezni őket. Szerintem csodásan néznek ki, fantasztikus munkát végzett a sebészem. Olyanok számomra, mint egy művészi alkotás."