Az RTL egykori műsorvezetője, Nóci kedden hagyhatta el a kórházat. Kis híján belehalt a plasztikai műtétbe. 

Mint korábban beszámoltunk róla, Czifra Noémi plasztikáztatta arcát. Saját zsírjával, botoxszal és speciális fémszálakkal töltötték fel bőrét, és nagyon boldog volt, hogy hamarosan eltűnnek róla az évekig tartó megpróbáltatások nyomai.

Forrás: Facebook/TV2 Aktív

A műtét után néhány nappal azonban majdnem meghalt.

"A műtét utáni ötödik napon kezdett bedagadni a bal lábam" – nyilatkozta a Blikknek"Múlt héten kedden vitt vissza a párom a plasztikai műtétet végző orvoshoz, akin már csak a pánik jeleit láttam, miközben iszonyú fájdalmaim voltak, és elefánt méretűre dagadt a lábam. Ekkor kaptam először vérhígítót. Mondtam a sebésznek, hogy keressen valami orvost, ha már az ő hibájából kerültem bajba. Így kerültem a Honvédkórházba, ahol ultrahang igazolta a mélyvénás trombózist. Ettől ugyan meg lehet halni, de továbbküldtek. Utoljára a gyermekem születésekor voltam kórházban, fogalmam sem volt arról, hogy plasztikai műtét után vérhígítót kellett volna kapnom napi rendszerességgel. Erről egy szót sem szólt, és receptet sem írt a műtétet végző orvos."

Nóci úgy gondolja, párjának köszönheti, hogy még életben van, hiszen ő vitte karjában egyik kórházból a másikba. A műsorvezető szeretné, ha mások okulnának a történetéből.