Sokkoló bejelentés: mellrákja van az ismert sorozatsztárnak

Forrás: AFP -
betegség mellrák Shannen Doherty daganat rák megbetegedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák 44 éves sztárja, Shannen Doherty a minap bejelentette: mellrákja van. 

Shannen Doherty, aki legismertebb szerepeit a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák című sorozatokban alakította, mellrákkal küzd.

Forrás: AFP

"Jelenleg kezelés alatt állok, próbálok egészségesen étkezni és amennyire csak lehet, mozogni. Köszönöm a családomnak, akik mellettem állnak ebben a nehéz időszakban, és az orvosaimnak, akik a legobb kezelést nyújtják" - nyilatkozta a People magazinnak a 44 éves sorotasztár.

A zöld szemű szörny itat minket? Ezért is alkoholizálunk!http://www.life.hu/drlife/20150819-feltekenyseg-alkoholizalas-kutatas-eredmeny-ferfi-no.htmlA pszichológusok szerint a féltékenység két okból ered: a kisajátításból és a kisebbségi komplexusból. Egy friss kutatásból kiderült, hogy az alkoholizálás sokkal inkább összefügg a féltékenységgel, mint az eddig gondoltuk. A férfi és a nő is másképp reagál ebben a helyzetben, de Freud-nak is van egy féltékenységi elmélete. Dr. LifeThinkstock4 dolog, amit facebookozás helyett csinálhatszhttp://www.life.hu/drlife/20150819-facebook-helyett-aludj-vagy-mozogj.htmlTeljesen rá vagy kattanva a közösségi oldaladra, ott éled az életed, egyfolytában azt figyeled, hogy mikor villan fel a piros boríték vagy a földgömb? A változatosság gyönyörködtet, csinálj helyette mást!Dr. LifeThinkstockKardos József futballista autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20150819-kardos-jozsef-az-ujpest-futballistaja-autobalesetet-szenvedett-mert-infarktust-kapott.htmlA sportolót egy hete életveszélyes állapotban szállították kórházba, mert vezetés közben infarktust kapott.Dr. Life--Felnőttkorodra ott táncolsz a szakadék szélén – a komfortzónád tönkretesz!http://www.life.hu/drlife/20150817-komfortzona-tonkretesz-szakadek-szelen-tancolsz.htmlCsak akkor rúgjuk le a lábunkról a cipőt, ha elviselhetetlenül szorít? A történet egy átlagos reggellel kezdődik, aztán még eggyel és egy újabbal. Végül sosem ér véget, és belekerülsz a mókuskerékbe, beragadsz a komfortzónádba, ahonnan már nincs menekvés. Vagy mégis?Dr. LifeThinkstockÉletveszélybe került Nóci! Majdnem belehalt a műtétbehttp://www.life.hu/drlife/20150819-noci-majdnem-belehalt-a-plasztikaztatasba.htmlAz RTL egykori műsorvezetője, Nóci kedden hagyhatta el a kórházat. Kis híján belehalt a plasztikai műtétbe. Dr. Life--Nem mindegy, milyen a jegygyűrűd - egy titánból készült darab akár az életedbe is kerülhethttp://www.life.hu/drlife/20150818-nem-mindegy-milyen-a-jegygyurud-egy-titnanbol-keszult-darab-akar-az-eletedbe-is-kerulhet.htmlA házasodni készülők egyre gyakrabban választják a megszokott arany- és ezüstgyűrűk helyett a titánból készült változatokat, mivel ezek nem csupán könnyebbek, de jóval tartósabbak is. Úgy tűnik azonban, hogy ez a rendkívül kemény fém bizonyos helyzetekben problémát jelenthet.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.