Tavaly tárták a nyilvánosság elé, hogy az énekesnő férje, René Angelil újra torokrákkal küzd. Céline Dion egy amerikai magazinnak vallott az elmúlt időszak nehézségeiről.

Most az a legfőbb feladatom, hogy biztosítsam a férjemet arról, hogy minden rendben van" - mondta el Céline Dion az USA Todaynek adott interjújában. A 47 éves énekesnő legutóbb élő adásban sírta el magát férje, René Angélil miatt, akit 2013 decemberében diagnosztizálták újra torokrákkal, és akinek betegségét 2014-ben osztották meg a nyilvánossággal. Ez a második alkalom, hogy megállapították nála a halálos kórt.

Forrás: AFP/John Shearer

"Rengetegszer kérdeztük az orvosokat arról, hogy mennyi van még hátra? Három hét, vagy három hónap? René tudni akarja, de az orvosok azt mondják, nem tudni" - tette hozzá az énekesnő. Azt kérdeztem tőle, hogy fél-e. René erre azt mondta, a karjaimban akar meghalni."Az énekesnő 1994-ben, 14 év együttlét után házasodott össze a zenei menedzserével. Angélilnél először 1999-ben diagnosztizáltak torokrákot, Céline akkor visszavonult a színpadtól, hogy minden idejét és energiáját férje ápolására fordíthassa.