Rékasi Károly nagyon szenved a semmittevéstől

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal -
színpad bemutató baleset Barátok közt mankó munka lábadozás Pikali Gerda RTL Klub Rékasi Károly gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindent megtesz a gyógyulásáért a színész, ám így is el kellett csúsztatnia egyik darabjának a bemutatóját, az egyik szerepét pedig át kellett vennie tőle kollégájának.

A József Attila Színház októberi Othelló bemutatójára Szalma Tamás veszi át Jago szerepét Rékasi Károlytól, hiszen mankóval, próbák nélkül a színész nem képes ellátni feladatát – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

„Különböző eszközökkel segítem a gyógyulást. Egy ismerősöm hozott egy Bemer-ágyat, ami mágnesterápiával működik, a dolgozószobában pedig most egy hatalmas Sensolite fényágy tölti be a teret" – meséte a színész, aki még gyógytornára is jár. „Minden kezelést egyeztetek a gyógytornászommal is, akivel csak a fájdalomhatárig megyünk el, tovább sosem. Csak olyan gyakorlatokat végzek, amit enged" – magyarázta.

Károly próbák hiányában nem lesz képes a tervezett időpontban bemutatni a Boldogság című, Pikali Gerdával közös darabjukat sem, amit direkt számukra fordítottak le. A premier 2016. januárjára csúszik át.

Rékasi Károly júniusban a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor egy autóssal ütközött össze. Akkor az RTL Klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben az állt: a színész állapota stabil és már eszméleténél van. Pár napra rá a színész kikerült az intenzív osztályról és az ápolását baleseti sebészeti osztályon folytatatták. Jelenleg pedig othtonában lábadozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.