Mindent megtesz a gyógyulásáért a színész, ám így is el kellett csúsztatnia egyik darabjának a bemutatóját, az egyik szerepét pedig át kellett vennie tőle kollégájának.

A József Attila Színház októberi Othelló bemutatójára Szalma Tamás veszi át Jago szerepét Rékasi Károlytól, hiszen mankóval, próbák nélkül a színész nem képes ellátni feladatát – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

„Különböző eszközökkel segítem a gyógyulást. Egy ismerősöm hozott egy Bemer-ágyat, ami mágnesterápiával működik, a dolgozószobában pedig most egy hatalmas Sensolite fényágy tölti be a teret" – meséte a színész, aki még gyógytornára is jár. „Minden kezelést egyeztetek a gyógytornászommal is, akivel csak a fájdalomhatárig megyünk el, tovább sosem. Csak olyan gyakorlatokat végzek, amit enged" – magyarázta.

Károly próbák hiányában nem lesz képes a tervezett időpontban bemutatni a Boldogság című, Pikali Gerdával közös darabjukat sem, amit direkt számukra fordítottak le. A premier 2016. januárjára csúszik át.

Rékasi Károly júniusban a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor egy autóssal ütközött össze. Akkor az RTL Klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben az állt: a színész állapota stabil és már eszméleténél van. Pár napra rá a színész kikerült az intenzív osztályról és az ápolását baleseti sebészeti osztályon folytatatták. Jelenleg pedig othtonában lábadozik.