Az exmodell egy karitatív szervezet „repülő klinikáján” nyert bepillantást az orvosok és ápolók önfeláldozó munkájába, és pár napra maga is önkéntesnek állt. A küldetést kamerák is végigkövették.

Forrás: Instagram/Cindy Crawford

Számos fejlődő országban a lakosság jó részének esélye sincs megfelelő szemészeti ellátáshoz jutni. Az Orbis International nevű karitatív szervezet ezért klinikává alakított egy repülőgépet, és orvosai azzal járják a Föld legszegényebb vidékeit, hogy olyan embereken segítsenek, akiknek szeme világa szakszerű beavatkozással még megmenthető. A szervezet egyik missziójára, a perui Trujillóba Cindy Crawford és lánya Kaia, valamint egy tévé stáb is elkísérte az önkéntes orvosokat. A szupermodell véleményét is elmondta a kezdeményezésről, a Napidoktor.hu cikkében.

A lelkünkből fakad a szépségünk: smink nélkül kampányolnak a sztárok
A szépségünk belülről fakad: ezen elv apropóján készített fotósorozatot Éder Krisztián három magyar hírességről. A képekhez Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni natúr sminkben állt modellt, hogy a valódi, természetes szépség mellett kampányoljanak.