A 18 éves Reshmát savval öntötték le. Soha többé nem lesz olyan az arca, mint korábban. Szereplésével reklám készült, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy fokozottabban kellene szabályozni a korrozív savak árusítását.

Az indiai Make Love Not Scars szervezet figyelemfelkeltő kampányt indított. Az egyik videójukban a bombay-i Reshma beavatja a nézőket szokásos sminkrutinjába, és elmondja, savat szerezni épp olyan egyszerű, mint egy vörös rúzst. Reshma nem egy szokványos beauty blogger, ugyanis egy életre elcsúfították az arcát savval. Tavaly sógora, más rokonokkal közösen leöntötte az akkor 17 éves lányt, aki elvesztette bal szemét, jobb szeme csak részben kinyitható, szája körül is teljesen tönkrement a bőr, többször meg kell még műteni. Jelenleg több ezer dollárnyi összegyűlt adományból magánorvosok kezelik a lányt. 

Indiában szinte naponta történik meg hasonló eset, a kormány javaslatára egy szoftver fejlesztésén dolgoznak az informatikusok, amelynek segítségével követhető lenne, kik vásárolnak savat. Nagyon olcsón juthat mindenki hozzá a folyadékhoz, sima élelmiszer üzletekben is lehet kapni.