Felemás lábakkal él egy nő – bal lába háromszorosára duzzadt

Forrás: NORTHFOTO -
betegség végtag rákbeteg Nagy Súlyos méhnyakrák láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 53 éves Mary-Ann Wood egy évtizede küzd súlyos lábával, ami hatalmasra duzzadt betegsége után.

Mary-Ann 17 évvel ezelőtt méhnyakrákkal küzdött, amiből sikerült kigyógyulnia és élni akarásának köszönhetően legyőzte a halálos kórt. A betegség után újabb kellemetlen tünet jelentkezett és bal lába háromszorosára duzzadt, a nő azóta él a hatalmas teherrel. Nemrég kiderült, hogy egy eljárásnak köszönhetően, tudnának segíteni rajta, és leszívnák lábáról a felgyülemlett folyadékot. Mary azonban egyelőre nem tudja kifizetni a nagy összeget, amibe a terápia kerülne.

Forrás: NORTHFOTO
Ne! Fényevéssel akarnak fogyni a kínai nőkhttp://www.life.hu/drlife/20150907-fenyevessel-akarnak-fogyni-a-kinai-nok.htmlHong Kong-i nők kitalálták, hogy a fénnyel való táplálkozás a legjobb fogyókúra. Szerintünk inkább a legveszélyesebb!Dr. LifeGörbe maradhat a magát megcsonkító migráns péniszehttp://www.life.hu/drlife/20150906-gorbe-maradhat-a-magat-megcsonkito-migrans-penisze.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, Debrecenben egy migráns saját kezűleg csonkolta péniszét. Most úgy tűnik a férfi hímvesszője maradandó károsodást szenvedett.Dr. Life--Tragédia! Kómában van a gyönyörű modell, Yfke Sturmhttp://www.life.hu/drlife/20150907-yfke-sturm-holland-modell-a-vicrorias-secret-angyala-komaba-kerult-egy-szorf-baleset-utan.htmlA 33 éves holland modell, akit a Victoria’s Secret kifutójáról is ismerhetünk, súlyos balesetet szenvedett. Akár le is bénulhat a szépség. Dr. Life--A Pszichológus Pasi: a videojáték egyszerre függőség és segítséghttp://www.life.hu/drlife/20150903-a-videojatekok-fuggoseget-okoznak-de-akar-a-droggal-is-osszekapcsolhatoak.htmlMagyarországon is egyre inkább előforduló jelenség a videojáték-függőség, ám vele együtt jár sok káosz és félreértés is. Dr. LifeThinkstockDirekt éhezteti magát Angelina Jolie? Rosszabbodott a színésznő állapotahttp://www.life.hu/drlife/20150904-angelina-jolie-allapota-rosszabbodott-es-csaladja-nagyon-aggodik-erte.htmlNagyon elhatalmasodtak az étkezési zavarok a színésznőn, aki úgy lefogyott, hogy már szinte csont és bőr. Angelina Jolie-ért a családja is aggódik, de állítólag a színésznő erre fittyet hányva, direkt éhezteti magát. Dr. Life--Túl sok puncit nyalt, ezért lett rákos Bruce Dickinson, az Iron Maiden énekesehttp://www.life.hu/drlife/20150904-bruce-dickinson-az-iron-maiden-enekese-oralis-szex-miatt-lett-rakos.htmlGolflabda méretű daganatot operáltak le a rocksztár nyelvéről, majd 8 hetes kemoterápiás kezelést kapott. Saját bevallása szerint azért lett beteg, mert túl sok puncit nyalt ki.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.