Nagy dologra készül a színésznő: Justin Timberlake felesége fiatal lányoknak szánt videókban fog beszélni arról, pontosan hogyan is működik a női test.

A szex csak az egyik témája lesz annak a videósorozatnak, amely Jessica Biel előadásában fog készülni.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A Hetedik mennyországból megismert színésznő, akinek néhány hónappal ezelőtt született meg kislánya, Silas Randal, egy nemrég adott interjújában fedte fel, hogy hamarosan online fog tanácsokat osztogatni fiatal lányoknak, hogy segíthessen nekik jobban megismerni a testüket. Justin Timberlake feleségében éppen a gyermekvállalás előtt fogant meg a gondolat, hogy mennyire hiányos a tudása saját szervezete működését illetően. 

Azt akarjuk, hogy a lányok tudják, hogy pontosan min is megy keresztül a testük, így nem fognak félni vagy megijedni - mondta el Jessica az amerikai Glamour magazinnak adott interjújában. A videókról egyelőre többet nem tudni, mi viszont már alig várjuk, hogy láthassuk Jessica Biel első felvilágosító óráját!

A méhecske és a virág - Te hogy mondod el a gyerekednek?
Jessica Biel ráérzett: talán az egyik legnehezebb és legkínosabb feladatok közé tartozik a gyerekek beavatása az intimitás világába. A Life.hu korábban itt adott néhány tippet ezzel a kényes témával kapcsolatosan.