Újabb műtét vár Korda Györgyre?

Forrás: Balázs Klári -
Korda György műtét gyógyszer vérkeringés hűség gondoskodás ápolás láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes a minap fájós lába miatt ment orvoshoz. Ha a gyógyszeres kezelés nem segít, műtétre lesz szüksége.

A 76 éves Kord György állapotát jelenleg gyógyszeres kezeléssel próbálják rendbe hozni. Az orvos szerint, ha ez nem válik be, novemberben sor kerül a műtétre. „Ha a gyógyszer nem segít, marad az ércsere. Egy műanyagból készült vezetéket tesznek a combomba, hogy javuljon a vérkeringésem” – mesélte a Storynak az énekes, akinek fájós lábával még a járás is gondot okoz .

Forrás: Balázs Klári

Balázs Klári a legnagyobb szeretettel gondoskodik férjéről, még a széltől is óvja őt. „Örökké hálás leszek a feleségemnek, mert nemcsak a reflektorfényben, hanem a bajban is hűséges társam. Ha például a tavalyi súlyos műtétem után nem ápol engem olyan odaadással, már biztos, hogy nem élnék” – mondta komolyan Gyuri bácsi.

Korda György és Balázs Klári: „"Ki sem jöttünk a hálószobából!"

Több mint 3 évtizednyi házasság után is imádják egymást: a 76 éves énekest a mai napig lázba tudja hozni csinos felesége! Olvasd el a Life.hu cikkét!
Cukorbetegsége miatt kezdett életmódváltásba Varga Izabellahttp://www.life.hu/drlife/20150917-varga-izabella-cukorbetegsege-miatt-kezdett-eletmodvaltasba-es-fogyott-le.htmlA Barátok közt népszerű színésznője az utóbbi időben hihetetlen átalakuláson ment keresztül, rengeteg kilótól szabadult meg. Varga Izabella most elárulta: az életmódváltást egy betegség idézte elő. Dr. Life--Nádai Anikó kisfiát orvoshoz kellett vinnihttp://www.life.hu/drlife/20150916-nadai-aniko-kisfiat-orvoshoz-kellett-vinni-kimostak-a-konnycsatornajat.htmlNádai Anikó nagy megpróbáltatásokon ment ma keresztül: kisfiát orvoshoz kellett vinni, mert eldugult a könnycsatornája.Dr. Life--Hullámvasutazunk álmunkban – ezt műveli a testünk alvás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20150915-szerveink-ejjel-is-aktivak-hullamvasutazunk-almunkban.htmlGondolkodtál már azon, hogy mi történik a belső szerveiddel alvás közben, melyik éber egész éjjel, és melyik "ébred" veled együtt? Az, hogy pontosan mi történik velünk reggel, és az, hogy mennyire érezzük pihentetőnek az alvást, nagyon sok dologtól függ. Dr. Life--Elképesztő tánccal ünnepelték a beteg kislány kezelésének utolsó napjáthttp://www.life.hu/drlife/20150916-a-rakbeteg-kislany-kezelesenek-utolso-napjat-tanccal-unnepeltek-a-korhaz-dolgozoi.htmlMint minden 12 éves lány, úgy Sophia Petikas is imád táncolni. Jól tudták ezt az őt kezelő klinika dolgozói is, ezért egy különleges meglepetéssel kedveskedtek Sophia gyógykezelésének utolsó napján.Dr. Life--Felvilágosító órákat fog adni Jessica Bielhttp://www.life.hu/drlife/20150916-jessica-biel-szineszno-online-szexorakat-ad-fiatal-lanyoknak-hogy-megismerjek-a-testuket.htmlNagy dologra készül a színésznő: Justin Timberlake felesége fiatal lányoknak szánt videókban fog beszélni arról, pontosan hogyan is működik a női test.Dr. Life--Már az öngyilkosságra gondolt, amikor elhatározta, hogy lefogyhttp://www.life.hu/drlife/20150916-matthew-gorry-60-kilot-fogyott-fel-ev-alatt-most-szemelyi-edzonek-keszul.htmlA 22 éves Matthew Gorry hihetetlen akaraterőről tett tanúbizonyságot: fél év alatt 60 kilót fogyott.Most személyi edzőnek készül a korábban 155 kilós srác.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.