A Barátok közt népszerű színésznője az utóbbi időben hihetetlen átalakuláson ment keresztül, rengeteg kilótól szabadult meg. Varga Izabella most elárulta: az életmódváltást egy betegség idézte elő. 

"Minden a terhességi cukorbetegségemmel indult. Amíg a második kislányom, Sára a pocakomban volt, csak szigorú szabályok szerint étkezhettem. Nem termelt elég inzulint a szervezetem, és hogy ez ne legyen veszélyes a babára, be kellett tartani az orvos által előírt drasztikus diétát. Mégsem estem kétségbe, hiszen szerencsére megvan az a tulajdonságom, hogy ha küzdeni kell valamiért, azt kétszáz százalékkal teszem" - mondta a színésznő a Story magazinnak.

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu

Varga Izabella lánya végül makkegészségesen jött világra, az orvosa pedig külön megdicsérte a következetességéért. A színésznő elmondása szerint pedig ezt a tudást kamatoztatja azóta is. 

Varga Izabella nem a karcsúságra gyúr
Láttuk a fényképeit, értékeltük csodás fogyását, de végre személyesen is megkérdezhettük Varga Izabellát: mitől néz ki ennyire csodásan két gyermek után is. A Life.hu cikkét itt olvashatod.