Varga Izabella nem a karcsúságra gyúr, más okból van ilyen bombaformában

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu -
Varga Izabella alak paleo-diéta Ez Zsír! edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láttuk a fényképeit, értékeltük csodás fogyását, de végre személyesen is megkérdezhettük Varga Izabellát: mitől néz ki ennyire csodásan két gyermek után is.

Varga Izabella, a Barátok közt Balogh Nórája a sorozatban egy szerelmes nőt játszik, akinek külseje a szerepe szerint megújult. A színésznő remek formáját nemcsak a színfalak mögött hozza, érthető módon a való életben is büszkén vállalja új külsejét. A 42 éves színésznő úgy néz ki, mint egy vadító huszonéves, kirobbanó formában van. Izabella a Szombat Esti Láz után kapott rá a testmozgásra, és azóta kitartóan jár az edzőterembe.

„Olyan típusú életmódváltásba kezdtem, amitől azt remélem, hogy jobban fogom érezni magamat a bőrömben. Sportolok, és egyre inkább úgy érzem, hogy közeledek a felé a cél felé, amit kitűztem magamnak. Nem az érdekelt, hogy mekkora a fenekem, hanem az, hogy erős legyek, és fitt, ne legyek fáradt, minél jobban bírjam a strapát. Nem az volt a lényeg, hogy nézek ki, hanem hogy hogyan érzem magam” - árulta el Izabella.

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu

„Ahhoz, hogy ilyen alakom legyen, elsősorban a szokásaimon és az étrendemen változtattam. Például kihagyom a vacsorát. Eddig is 80 százalékban a paleo étrendet követtem, de most 99 százaléknál tartok. Nem vagyok fanatikus, ha egy vendégségben pizzát raknak az orrom elé, akkor nem szólok, természetesen egy szeletet megeszem. De otthon más a helyzet: 9 éve nem eszem cukrot, csak zöldséget, gyümölcsöt, húst fogyasztok. A gyerekeim viszont ehetnek édességet, nem tiltom őket el tőle. Abban hiszek, hogy a példa ragadós lesz, ők is egyszer majd ezt az étkezést választják, önszántukból. Persze odahaza olyat főzök, de nem vagyok velük szigorú. Ha megkívánnak egy vattacukrot a strandon, akkor veszek nekik, és nyáron mindennap elmentünk fagyizni is. Csak annyi volt a különbség, hogy én a paleo nyalánkságot választottam, ők pedig a szívük szerintit. A nagyobbik lányom az iskolába csomagolva már ilyen ételeket visz, ő már igényli a paleo tízórait, ebédet. Én egyszerűen csak annak a gondolatnak mentén próbálok élni, hogy ne vegyszerekkel épített és szépített dolgokat tegyek az asztalra, hanem zöldségeket és gyümölcsöket olyan formában, ahogy a természetben előfordulnak. A feldolgozott élelmiszereket próbálom száműzni a konyhánkból. A férjem, ha itthon van, azt eszi, amit mi, ha távol van, akkor azt, amit megkíván” - magyarázta a színésznő, aki sokat is sportol, bár napi rendszerességgel nem tudja felkeresni az edzőtermet.

„A nyári szünidő alatt nem volt erre időm, inkább a családommal csináltunk közös programokat. Most, hogy kezdődik az iskola, amíg a gyerekek iskolában vannak, ismét enyém a pálya! De ez sem olyan egyszerű, hisz a forgatási rendünk rapszodikus, lehetetlen, hogy mindennap elmenjek. Sorozatszínészként ezt a legnehezebb megszokni, ugyanis mindig előző csütörtökön tudjuk meg a jövő hét beosztását. Így tervezni nem lehet, ez volt sokáig az akadálya annak, hogy valamit rendszeresen sportoljak. Nagy mázlim volt, amikor olyan edzőterem nyílt a közelünkben, ahol minden órában indult valami: gerinctorna, jóga, pilates stb. Nem lehetett arra hivatkozni, hogy nem értem oda egy órára, hisz egy másik utána kezdődött. Ez hozta meg az áttörést az életemben, hisz bármikor beeshettem. Később rákaptam a személyi edzőre, és azóta ragaszkodom hozzá. Ez egy más típusú és más minőségű munka, amiben azt szeretem, hogy rám koncentrál az edző, és úgy állítja össze az edzéstervet, hogy számomra a leghatékonyabb legyen. Íme, az eredménye!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.