Súlyos tüdőbetegsége miatt kezelik kórházban Törőcsik Marit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
tüdőbetegség tüdő Törőcsik Mari kórház Nemzet Színésze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már hírt adtunk róla, Törőcsik Mari kórházban van. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a szokásos kontrollra ment, ám kiderült, tüdőproblémái miatt kérte a kivizsgálását. 

"Magam kértem a kivizsgálást, mert súlyos bronchitisem van. Befektettek, csöpög valami a karomba, de remélem, hogy hétfőn már hazaengednek. Persze nyolcvanéves korban már nem öt percig tart az ilyesmi"mesélte a Borsnak a színésznő, akinek állapotát súlyosbítja, hogy mire rászánta magát és orvoshoz ment, már keményen köhögött, és lázas volt. Most antibiotikumokat és infúziót kap, ám bízik benne, hogy a jövő héten már haza is engedik.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Törőcsik Mari nélkülözhetetlen a Nemzeti Színház számára. Jelenleg is két darabban játszik, és októbertől Anatolij Vasziljev rendezővel készül a november 23-i, 80. születésnapi Az öreg és a tenger című előadásra. A művésznőtől mi is rengeteget kapunk, tanulunk, Törőcsik Mari olyan energiával dolgozik és próbál ennyi idősen is, ami példaértékű és egyedül­álló. Nagyon várjuk, hogy újra a színpadon lássuk!" – nyilatkozta a lapnak Vidnyányszky Attila, a Nemzeti igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.