12 percen át volt halott a kislány - Édesanyja mentette meg

Forrás: Facebook/Boldly Pray for Alise -
medence vízbe fulladás halott csoda orvos kislány újraélesztés kórház gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvosai is lenyűgözve állnak Alise Nipper gyógyulása előtt: a kislány 12 percen át volt halott, ám hála édesanyja lélekjelenlétének, sikerült újraéleszteni, mára pedig teljesen felgyógyult.

Alise és családja éppen egy medencés buliban voltak barátaikkal, amikor a baleset történt. Mivel vihar közeledett, úgy döntöttek, hazaindulnak, ám az édesanya nem találta lányát.

Alise fantasztikus gyógyulásán még az orvosok is ámultak Forrás: Facebook/Boldly Pray for Alise
Elképesztő tánccal ünnepelték a beteg kislány kezelésének utolsó napjáthttp://www.life.hu/drlife/20150916-a-rakbeteg-kislany-kezelesenek-utolso-napjat-tanccal-unnepeltek-a-korhaz-dolgozoi.htmlMint minden 12 éves lány, úgy Sophia Petikas is imád táncolni. Jól tudták ezt az őt kezelő klinika dolgozói is, ezért egy különleges meglepetéssel kedveskedtek Sophia gyógykezelésének utolsó napján.Dr. Life--Dráma! Nyirokrákja van a Fradi 22 éves jégkorongjátékosánakhttp://www.life.hu/drlife/20150921-hardi-richard-a-fradi-jegkorongozojanak-nyirokrakja-van-betegseg.html"Jólesett a társak gesztusa, sokat jelent most nekem" - mondta Hardi Richárd a Jégkorongblognak, amikor a hétvégi bajnokik előtt csapattársai botokból és sisakokból kirakták a monogramját, így kívánva neki jobbulást.Dr. Life--Kislánya sírása ébresztette fel a kómában fekvő édesanyáthttp://www.life.hu/drlife/20150915-kislanya-sirasa-ebresztette-fel-komaban-fekvo-not.htmlNem mindennapi dolog történt egy észak-karolinai kórházban: Shelly Cawley-t újszülött kisbabája ébresztette fel kómájából.Dr. LifeOrigoAjjaj! Harry herceg füstöl, mint a gyárkéményhttp://www.life.hu/drlife/20150920-harry-herceg-dugiban-dohanyzott-a-szuletesnapi-bulijan.htmlAzt mindig is tudtuk, hogy a herceg nem veti meg a földi élvezeteket, most viszont az is kiderült, hogy a sportos Harry valójában úgy pöfékel, mint egy gyárkémény. Dr. Life--Megállt a kislány szíve, de megmentették - te tudod hogyan kell újraéleszteni?http://www.life.hu/drlife/20150827-ha-megall-a-sziv-egy-zeneszamra-kell-az-ujraelesztest-vegrehajtani.htmlSzerda hajnalban riasztás érkezett a mentőkhöz: egy kislány szíve rosszullét után leállt és azonnali segítségre volt szüksége. Az eset ismét okot ad arra, hogy az Országos Mentőszolgálat felhívja a figyelmet az újraélesztés metodikájának elsajátítására. Nézd meg a videót!Dr. Life--Örömhír! Már mankó nélkül is lábra tud állni Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20150920-manko-nelkul-kozlekedik-rekasi-karoly-a-balesete-utan.htmlHihetetlen mérföldkő következett be Rékasi Károly gyógyulásában. A színész ugyanis már képes mankó nélkül is lábra állni, és pár lépést megtenni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.