Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az Újpest egykori futballistája augusztus elején a volán mögött kapott infarkust, majd autóbalesetet szenvedett.

Az elmúlt három hétben a balatonfüredi Állami Szívkórházban volt rehabilitáción a híresség, de pénteken kiengedték, és végre hazatérhetett otthonába – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Oláh Tibor

„Remekül érzem magam, hogy végre itthon lehetek, s újra elkezdődhet számomra a rendes élet. Már kimostam a szennyest, kitakarítottam a lakást, és cipekedtem is egy kicsit, szerencsére semmi bajom sincs. Úgy tűnik, jót tett, hogy Balatonfüreden mindennap szorgalmasan végigcsináltam a gyógytornát, mert most bírom a kiképzést. Persze azért óvatos vagyok, igyekszem vigyázni magamra” – nyilatkozta a lapnak a legendás játékos, akinek egy hete még egy vérrögöt is találtak a szívében.

„Szerencsére használt a gyógyszeres kúra, amit az orvosok alkalmaztak, így nem volt szükség újabb operációra. Hála az égnek, megúsztam! Az újabb kontroll után megállapították, hogy a vérrög felszívódott, így most már minden rendben van, ezért is jöhettem haza” – mondta.

Kardos József úgy fogalmazott: „most kezdődik az új életem”, és valóban komoly tervei vannak az egykori játékosnak. Szeretne teljes életet élni, és párt találni magának, ugyanis immár három és fél éve él egyedül. A munkáit is folytatja, a Magyar Labdarúgó-szövetségnél ellenőrként dolgozik, utánpótláscsapatnál edzősködik, és tanítani is fog.