Az életéért küzd az Újpest egykori csatára, Lázár Bence

Forrás: www.ujpestfc.hu -
Újpest betegség csatár Lázár Bence leukémia focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves focista anno hát- és derékfájdalmai miatt volt kénytelen feladni a labdarúgást, most pedig egy súlyos betegséggel, a leukémiával kell megküzdenie. 

Az Újpest egykori játékosa jelenleg a Sport1-en lát el szakkommentátori feladatokat, és bár remélte, hogy többet nem kell kórházba mennie, az élet mégis közbeszólt – írja a Blikk.

Forrás: www.ujpestfc.hu

"Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar" – írta a közösségi oldalán Bence.

Az exfocistát a Nemzeti Sport Online értesülései szerint jelenleg leukémiával kezelik a Szent László Kórházban. Néhány héttel ezelőtt diagnosztizálták nála a betegséget, és azóta már nem is láthatjuk a képernyőn a jóképű sportolót.

Betegségének köszönheti tévés karrierjét a Tények híradósa, Vitányi Judithttp://www.life.hu/drlife/20150921-vitanyi-judit-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-egy-betegsegnek-koszonheti-teves-karrierjet.htmlAz életben léteznek sorsszerű dolgok, és talán ilyen volt Vitányi Judit betegsége is, mely elindította a tévés karrier felé. Dr. Life--Fontos az önvizsgálat! Minden, amit a mellrákról tudni kellhttp://www.life.hu/drlife/20150914-a-mellrak-a-noknel-gyakori-rakfajta.htmlMagyarországon évente több ezer nőnél diagnosztizálnak mellrákot. A statisztikák szerint egyre kevesebben halnak bele. Minél korábban ismerik fel a kórt, annál nagyobbak az esélyek a túlélésre és a gyógyulásra.Dr. Life--Az alacsony pulzussal élők hajlamosabbak az erőszakosságrahttp://www.life.hu/drlife/20150918-alacsony-vernyomas-egyenlo-a-bunozesre-es-az-eroszakossagra-valo-hajlammal.htmlAz elmúlt időszakban több kutatás is foglalkozott a magas illetve az alacsony vérnyomás kialakulásának okaival. Egy svéd tanulmány azonban elég meredek dolgot állít: az alacsony szívfrekvencia összefüggésben lehet a bűnözői életmóddal és az erőszakossággal.Dr. Life--Egy kutatás szerint nincs feltétlenül rendben az agyunk – ezért!http://www.life.hu/drlife/20150916-kutatasok-szerint-romlik-a-magyarok-agyi-verkeringese-fejlesztenunk-kell-magunkat.htmlEgy magyar kutatás szerint a megkérdezettek többsége ugyan fontosnak tartja az agyi vérkeringés egészségének fenntartását, de mindössze minden harmadik ember tesz csak erre irányuló lépéseket - azaz nem tornáztatjuk eléggé az agyunkat. Pedig pár egyszerű lépéssel nem csupán a feledékenység és az ingerlékenység, de az öregkori demencia is elkerülhető lehetne.Dr. LifeThinkstockFelvilágosító órákat fog adni Jessica Bielhttp://www.life.hu/drlife/20150916-jessica-biel-szineszno-online-szexorakat-ad-fiatal-lanyoknak-hogy-megismerjek-a-testuket.htmlNagy dologra készül a színésznő: Justin Timberlake felesége fiatal lányoknak szánt videókban fog beszélni arról, pontosan hogyan is működik a női test.Dr. Life--Ezek a legdurvább plasztik-bakik - Elképesztő sztorik!http://www.life.hu/drlife/20150914-elkepeszto-plasztikai-beavatkozasokon-hajlandoak-atmenni-hogy-szeppe-varazsoljak-magukat.htmlSokan esnek túlzásokba, ha szépészeti beavatkozásról van szó: hallottunk már olyanokról, akik fenékzsírral töltetik fel az arcukat, egy 37 éves férfi pedig műtétek sokaságát vállalta, hogy Supermanre hasonlítson. Íme, a legelképesztőbb történetek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.