Őszintén beszélt betegségéről Balzsay Károly ökölvívó

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Balzsay Károly betegség nyirokrák limfóma rosszindulatú daganat felépülés kemoterápia gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A visszavonult profi ökölvívónál 2014 elején diagnosztizáltak limfómát. A sportoló sikeresen legyőzte a betegséget, így elérkezettnek látja az időt, hogy kendőzetlenül beszéljen az elmúlt időszak megpróbáltatásairól.

Egy év tünetmentesség után tavaly szeptemberben gyógyultnak nyilvánították Balzsay Károlyt. Az egykori profi ökölvívó a Hot! magazinnak adott interjújában elmondta: azért beszél megpróbáltatásairól, hogy mások is erőt vehessenek történetéből.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Háromhetente kaptam kemót, ami öt napra kivont a forgalomból.

A 10 legveszélyesebb rákbetegség

Félelem és rettegés lesz úrrá az emberen, ha rákkal diagnosztizálják, mivel a rák gyilkos természete miatt a második legtöbb életet követelő halálos betegség. Ha korán is felismerik és a legújabb kezeléseket alkalmazzák, még mindig nem biztos a gyógyulás. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.
Balzsay Károlyért futottak a műsorvezetőkhttp://www.life.hu/news/20140414-balzsay-karoly-rakbeteg-bokszoloert-futottak-a-vivicittan-a-class-fm-musorvezetoi-vadon-jani-es-kiso.htmlVadon Jani és társai Balzsay Károly gyógyulásáért futottak a hétvégi Vivicittán. News--Szerencsétlen baleset! Csontját törte a Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/drlife/20150919--kevin-magnussen-eltorte-a-kezet-egy-biciklibalesetben.htmlNem utazott el csapatával Szingapúrba Kevin Magnussen, aki kedden eltörte a bal kezét egy kerékpárbalesetben.Dr. Life--Betegségének köszönheti tévés karrierjét a Tények híradósa, Vitányi Judithttp://www.life.hu/drlife/20150921-vitanyi-judit-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-egy-betegsegnek-koszonheti-teves-karrierjet.htmlAz életben léteznek sorsszerű dolgok, és talán ilyen volt Vitányi Judit betegsége is, mely elindította a tévés karrier felé. Dr. Life--A hírességeket sem kíméli az idő vasfoga – 6 sztár, aki csúnyán öregszikhttp://www.life.hu/drlife/20150923-lindsey-lohan-tara-reid-es-sorstarsai-minel-oregebbek-egyre-csunyabbak.htmlHat sztár, akiknek élete valamikor mesébe illő volt, irigyelték, bálványozták és elismerték őket. Az egykori hírességek csillaga ma már sokkal halványabban ragyog, mint fénykorukban: ez a tény nemcsak egészségükre, de külsejükre is láthatóan rányomja a bélyegét. Őket nem kíméli az idő vasfoga! Dr. Life--Kis híján öngyilkos lett a ritka bőrbetegséggel küzdő lányhttp://www.life.hu/drlife/20150917-mui-thomast-ritka-borbetegsege-miatt-csufoltak-ezert-kis-hijan-ongyilkos-lett.htmlMui Thomas a Harlequin ichthyosis nevű rendellenessége miatt lett állandó céltáblája osztálytársai folyamatos zaklatásának. A fiatal lány egy nemrég adott interjújában elmondta: nem sok hiányzott hozzá, hogy véget vessen az életének.Dr. Life--„Pedofil vagyok, de nem szörnyeteg" – Nyilvános blogot indított életéről egy pedofilhttp://www.life.hu/drlife/20150923-nyilvanos-blogot-inditott-eleterol-egy-pedofil.htmlTodd Nickerson írásaival azt szeretné elérni, hogy az emberek megtanulják elfogadni az olyan embereket, mint ő, és felhívja a figyelmet a szexuális irányultságok különbözőségére. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.