Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Holly Madison, a playboy-pápa egykori szeretője leleplező könyvet írt a villában eltöltött éveiről. A kötet megjelenése óta állandó botrányoktól hangos a nyuszivilág.

Már tudjuk, hogyan szexeltek a Playboy-villában, és hogyan forgatta a lányokat az ágyban Hugh Hefner. Korábban is nyilatkozott arról az immár egygyermekes anyuka, hogy az öngyilkosságot is fontolgatta, annyira borzalmas volt az ottlét.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A fiatal lányt állítása szerint teljesen felőrölte a rivalizálás, még akkor is, amikor Hef elsőszámú barátnőjének lett kikiáltva. Bevallása szerint kokainhoz soha nem nyúlt, de egy pszichiáterrel íratott fel nyugtatókat.

„Mielőtt beköltöztem a villába, aránylag magabiztos ember voltam, de nem telt sok időbe, hogy az önértékelésem omladozni kezdjen. Miután a többi lány persona non gratának nyilvánított, kegyetlenkedni kezdtek velem (...). Alig pár hónap alatt sikerült átváltoznom egy barátságos, optimista, magabiztos nőből egy önbizalom­hiányos, idegesen dadogó lánnyá. Voltak napok, amikor felébredtem, leültem a kikönyörgött íróasztalom elé, és olyan depressziós voltam, hogy úgy éreztem, mindjárt a padlón kötök ki. Mivel úgy éreztem, hogy a teljes összeomlás határán egyensúlyozom, az egyik sírós kitörésem során megemlítettem Hefnek, hogy pszichiá­terhez kellene mennem, de a vallomásom süket fülekre talált. Én minden tiltakozása ellenére azért elmentem egy pszichiáterhez, hogy gyógyszereket írassak fel magamnak. A terapeuta szorongásos depressziót diagnosztizált nálam. Effexort írt fel, ami egy erős antidepresszáns (csak pár évvel később sikerült leszoknom róla). Ez egy ideig segített abban, hogy jobban érezzem magam, és hogy még pár évet kibírjak a villában” – írja könyvében Holly

Botrány a láthatáron? Tagadja az őt ért vádakat Hugh Hefner
Drog, szex és féltékenykedés - az egykori nyuszilány, Holly Madison kitálalt arról, mi zajlik a híres-hírhedt Playboy-villában, és milyen ember valójában Hugh Hefner. A Playboy-mogul végre reagált az őt ért vádakra.