Beszélni tanul az agy nélkül született kisfiú

Forrás: Facebook/ Jackson Strong -
agy betegség Jaxon Buell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben írtunk arról, hogy fél koponyával és agy nélkül született baba, Jaxon Buell most ünnepelte első születésnapját. A kicsiről posztolt képek nagyon durva kommentcunamit indítottak el, vannak, akik úgy vélik, el kellett volna vetetniük a szüleiknek a babát. Nos, a kis Jaxon, akinek nem jósoltak pár napnál többet az orvosok, most beszélni tanul. 

A kis Jaxon Buell szülei, Brittany és Brendon mindent megtesznek, hogy beteg gyerekük, amit csak lehet megtanuljon. Most videót készítettek arról, hogy a gyerek beszélni tanul és a helló szót próbálgatja. Meg akarják cáfolni azt, hogy a kicsi semmire nem képes, és szinte semmit nem fog fel a világból. Történetük azóta terjed a neten, hogy a kis Jaxon szeptemberben megélte az első születésnapját, rácáfolva a jóslatokra.

Forrás: Facebook/ Jackson Strong

Súlyos fájdalmakkal küzdött Tóth Gabi a Sztárban sztár adásábanhttp://www.life.hu/drlife/20151005-sulyos-fajdalmakkal-kuzdott-toth-gabi-a-sztarban-sztar-adasaban-megserult-a-bokaja.htmlIlyen egy igazi profi. Senki, de tényleg SENKI nem vette volna észre, hogy Gabi fájós lábbal nyomta végig a vasárnap esti produkcióját. Dr. LifeOrigoSchuster Lóri: "Durván szét van nyílva a hasfalam"http://www.life.hu/drlife/20151003-schuster-lori-hasfalmutetre-var.htmlMárciusban életmentő műtéten esett át a zenész, június végén pedig daganatos betegsége miatt. eltávolították a fél máját. Szeptember közepére irányozták elő a hasfal-helyreállító műtétet, de ezt végül nem vállalta, speciális fűzőben él. Dr. LifeOrigo"Nekem vakon kellett volna születnem”http://www.life.hu/drlife/20151003-jewel-shuping-az-ugynevezett-testkep-integracios-zavarban-szenved-minden-vagya-az-volt-hogy-vak.htmlRitka pszichológiai rendelenességben, ún. testkép-integrációs zavarban szenved a fiatal nő. Savat öntött a szemébe. Dr. LifeNorthfotoA klinikai halálból hozták vissza Rékasi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20150925-a-klinikai-halalbol-hoztak-vissza-rekasi-karolyt.htmlSúlyosabb állapotban volt a színész a balesete után, mint gondoltuk. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huRossz minőségű mellimplantátum súlyosbíthatta Harangozó Teri állapotáthttp://www.life.hu/drlife/20150903-rossz-minosegu-mellimplantatum-sulyosbithatta-harangozo-teri-allapotat.htmlNehézlégzéssel és mellkasi fájdalommal került kórházba Harangozó Teri. Megműtötték, azóta azonban - legalábbis a sajtóhírek szerint - kómában van. Egy barátnője szerint a rossz minőségű mellimplantátum okozta vagy súlyosbította a rosszulléteket.Dr. LifeOrigo"Felzabált a rák" - Gégedaganata volt a Beatrice zeneszerzőjénekhttp://www.life.hu/drlife/20150810-gegedaganata-volt-a-beatrice-zeneszerzojenek-lugosi-laszlonak.htmlKevesen tudják, hogy 3 éve gégerákot diagnosztizáltak Lugosi Lászlónál, a Beatrice zeneszerzőjénél. Lugosi ma már jobban van, és vissza akar térni a színpadra. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.