Király Linda: "Egy ideig nem énekelhetek"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség pajzsmirigy Király Linda ének hang Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő pajzsmirigyproblémával küzd, ezért az orvosai arra kérték, kímélje a hangját, ám az ő lételeme az éneklés, ezért nehezen tudta betartani az előírást.

Miközben Király Linda öccse, Viktor sikeresen veszi az akadályokat az Amerikai The Voice-ban, addig az énekesnő makacs betegséggel küzd, ami sok nehézséget okoz számára - írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Megváltozott a súlyom, és bizony a torkom környékén is gondokat okoz ez a betegség. Másfél éve kezdődtek a bajok. Az orvosok figylemeztettek rá, hogy kímélnem kellene a hangomat, de én képtelen voltam nemet mondani a felkérésekre. Így aztán, bő három hónappal ezelőtt, az orvosok azt mondták: ha nem akarom elveszíteni a hangom, akkor egy ideig nem énekelhetek" - mesélte Linda, akinek a legnehezebb időszakban párja, Zsombor volt legfőbb támasza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.