Emma Murray kisfiának annak idején mindössze néhány percet jósoltak az orvosok, a gyermek azonban mára 2 éves, és csodával határos módon beszélni is elkezdett.

Minden édesanya számára hatalmas jelentőséggel bír, amikor meghallja gyermeke első szavait, Emma Murray számára azonban még ennél különlegesebb pillanat volt, amikor fia, Aaron anyának nevezte őt.

Forrás: Emma Murray

A 24 éves édesanyának legkisebb fia érkezésekor azt mondták az orvosok, Aaronnak mindössze pár perce van hátra – a csöppség azonban idén ünnepelte 2. születésnapját, és kimondta élete első szavát. Minden olyan gyorsan történt – emlékezett vissza a Mirrornak Emma, aki csak Aaron születése előtt nem sokkal tudta meg, hogy terhes. "Az idősebbik fiamnál kétségkívül tudtam, hogy várandós vagyok, de Aaronnál csak felszedtem néhány kilót, de nem voltam rosszul, nem voltam kívánós, és a menzeszem is volt." Aaron érkezése után nem sokkal az orvosok közölték Emmával, hogy fia agyának mindössze csak egy kicsi része fejlődött ki, ezért kétséges, hogy életben marad. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, de azt tudjuk, hogy Aaron boldog és elégedett fiú – mondta el Emma.

Nem Aaron az egyedüli
A fél koponyával és agy nélkül született baba, Jaxon Buell most ünnepelte első születésnapját. Sok internetező osztotta meg véleményét a kisfiúról, aki annak ellenére, hogy az orvosok pár napot jósoltak neki, már beszélni tanul. Nézd meg itt, miközben a szeretlek szót gyakorolja!