Beszélni tanul az agy nélkül született kisfiú

Forrás: Facebook/ Jackson Strong -
agy betegség Jaxon Buell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben írtunk arról, hogy fél koponyával és agy nélkül született baba, Jaxon Buell most ünnepelte első születésnapját. A kicsiről posztolt képek nagyon durva kommentcunamit indítottak el, vannak, akik úgy vélik, el kellett volna vetetniük a szüleiknek a babát. Nos, a kis Jaxon, akinek nem jósoltak pár napnál többet az orvosok, most beszélni tanul. 

A kis Jaxon Buell szülei, Brittany és Brendon mindent megtesznek, hogy beteg gyerekük, amit csak lehet megtanuljon. Most videót készítettek arról, hogy a gyerek beszélni tanul és a helló szót próbálgatja. Meg akarják cáfolni azt, hogy a kicsi semmire nem képes, és szinte semmit nem fog fel a világból. Történetük azóta terjed a neten, hogy a kis Jaxon szeptemberben megélte az első születésnapját, rácáfolva a jóslatokra.

Forrás: Facebook/ Jackson Strong

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.